Dr. Max tehotenský test
@klarika_38 a na krabičky to už kreslít prestali? Ja že už aspoň podľa obrázkov keď nie čítať🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@klarika_38 ja vidim jemnu druhu ciarku, keb ysa dlaa priblizit foto bolo by to asi lepsie viditelne aj pre ostatne...
Ja teda nie som naozaj lovec duchov ani to nepodporujem keď my baby tak šialene po tom tuzime , že sa fotia snehobiele testy . Ale tu sa mi kurnik sopa zdá že niečo tam vidím . Kedy si si ho robila ? A nemusia byt pri 5 dnovom meškaní koľajnice , stačí ak bola o dva tri
Dni ovulacia posunutá . Skus o dva dni z prvého mocu ranného. Držím palce !
@klarika_38 ja suhlasim s babami, ze tam nieco vidim. Tiez myslim, ze moze byt posunuta ovu, lebo 5 dni meskania by uz boli kolajnice. Zopakovala si dnes test? Ustipacne komentare ignoruj.
@klarika_38 ak tvrdis, ze ciarka tam ROZHODNE je, tak naco si vlastne pytas nazor? 🙂
@klarika_38 das foto? No asi by som dva dni pockala a zopakovala, ak nebude silnejsi zial nic.
@klarika_38 cosi tam rozhodne je, ale ci ciarka ci kanalik… nic sa neda robit, bude treba pockat a zopakovat
@luciah187 clearblue je negatívny takže to beriem tak že z toho nič nebude… nebolo to nič plánované ale tešili by sme sa ak by bolo ďalšie.. všetko je tak ako ma byt 😊
@klarika_38 strasne skoro si robila digi, ja by som pockala, ale ako myslis. Vsetko dobre
Ahojte dievčatá, prosim Vás vidite tam niečo? Som ale pred ms 7 dní, test je dr max 10iu. Je možné ze by mohlo ukázať ducha takto skoro? Ukázalo mi to asi 3 minuty po namočení do moču. Spravím si test este tak o 5 dní a uvidím či príde ms, viem ze som si ho skoro robila, chcela som len tak vyskúšať a čakala som že tam na 1000% nic nebude a toto ma prekvapilo.

Vidím jednu čiarku. Negatívny test, pri 5 dnovom meškani by si mala už koľajnice