icon

Duch alebo kanálik?

michaelamim11
23. nov 2022

Ahojte. Robila som si pepino test na ktorom mi vyšla čiarka ktorú normálne vidieť ale nie je úplne ružová. Ide o ducha alebo je to iba kanálik? O bábo sa snažíme vyše polroka a stále sa nedarí. Veľmi si prajem aby tam bola naozaj čiarka. Ms mám dostať zajtra. Ďakujem za odpoveď.

Duch alebo kanálik?
simik22
23. nov 2022

Nič. Negatívny.

mamulik10
23. nov 2022

@michaelamim11 ja tam vidim ducha ❤☝

michaelamim11
autor
23. nov 2022

@mamulik10 naživo to vidno ešte viac. A prosím vás keď je tam kanálik tak to znamená čisto biely taký "vyklenok" na Tom teste že ? Nezafarbilo by to až tak že to vidno aj na fotke. A ešte neskôr som si robila ten kazetovy livsane a ten vyšiel zas negatívny.

mamulik10
23. nov 2022

@michaelamim11 moja osobná skúsenosť pred 8mes.. bola podobná. Najskôr to bolo vidieť takto ako Tebe a začalo to silniet. A ked som si ráno urobila iný test z raného mocu bol dokonca negatívny a cez deň mi ina značka ukazovala pozitívny. Opakuj test a sleduj ci bude silniet

terry658
23. nov 2022

@michaelamim11 pepino robí falošné výsledky. Určite treba kúpiť inú značku. Teraz je top dr. Max a rapidclear.

michaelamim11
autor
23. nov 2022

@terry658 čítala som o Tom ale urobila som si už stovky testov a žiadny mi nikdy nevyšiel falošné pozitívny tak teraz nechápem. Vyskúšam prípadne ten digitálny ale strašné sa modlím aby to konečne vyšlo

terry658
23. nov 2022

@michaelamim11 chápem, že človek veľmi chce. Ale ak ostatné testy budú negatívne tak tento bol prosto chybný.

nevenka
23. nov 2022

@terry658 no ja som mala Rapiclear pozitivny, ruzove ciarky a tehotenstvo to nebolo, takze aj toto je diskutabilne...

michaelamim11
autor
23. nov 2022

@nevenka ach áno ja viem ale možno tam je nejaká šanca i keď asi mala a po tých mesiacoch sklamania kde naozaj bol každý negatívny a tu je teraz aspoň ten duch je spása

bambieblue
23. nov 2022

@michaelamim11 Skus sa otestovat zase o tri dni ale nie pepino a naj z ranneho mocu, dryim palceky🙏 inac aj my sa uy 5 mesiac snazime a nic 😕 mne teraz meskala 4 dni no testy negativne a nakonic bum zase dosla😒

ankare
23. nov 2022

@michaelamim11 sprav si test o 2 dní, porovnáme. Držím palce!

michaelamim11
autor
24. nov 2022

@ankare horný je zo včera a spodný je dnes ráno. Na Tom spodnom je čiarka silnejšia už. Urobila som si na porovnanie ten modro biely obal(intimisimi) z tety a ten mi vyšiel negatívny tak už fakt nechápem. Keby bol falošné pozitívny tak silnie čiarka alebo je rovnaká?

ankare
24. nov 2022

@michaelamim11 je to premocene. No ja neviem...

michaelamim11
autor
24. nov 2022

@ankare ten test som mala namočený Max 5sek. v miske tak nechápem že je premočeny.. už som totálny debil z toho.. minulý mesiac mi urobil jeden test pepino ducha a druhý z toho istého obalu mi na druhý deň vyšiel negatívny.. to som ale mala 2 pozitívne, na druhý deň pepino pozitívny a potom na ďalší deň už negatívny a prišli krámy. Teraz mi vyšli oba testy pozitívne. 2 dní pred ms ma začali celkom dosť bolieť prsia ..doteraz má boleli viac ako týždeň už pred.. tak naozaj nechápem tomu

ankare
24. nov 2022

@michaelamim11 kedy máš dostať?

michaelamim11
autor
24. nov 2022

@ankare mala by som dnes dostať, i keď ja fakt neviem lebo zakaždým inak dostanem ale boli som minulý mesiac na HP a na 14 deň mi vyšla ovulácia a na 28 deň prišli krámy

ankare
24. nov 2022

@michaelamim11 testni sa v sobotu

eveline88
21. mar 2023

Ahojte, meska mi MS 9 dni...urobila som dnes test, vidite tam nieco? Zajtra rano urobim dalsi...

nev80
13. aug 2023

Bude to kanalik alebo duch. Vyšiel 2x taký s 24hod odstupom