icon

Duch či kanálik

ejsanps
14. mar 2022

Ahojte babenky,som 9dpo uvidíme ci to vyšlo 😉 ďakujem za váš názor.

Duch či kanálikDuch či kanálik
ejsanps
autor
14. mar 2022

@ejsanps pošlem to sem nech to môžte si priblížiť 😉

adriannasvk
14. mar 2022

Ja tam nic nevidim, este pockaj,skoro si robila test

ejsanps
autor
14. mar 2022

@adriannasvk ďakujem skúsim o pár dní .

tosomja
14. mar 2022

Na predposlednom sa niečo "odraza" skus o pár dní. Silno držím prsty 🍀

ejsanps
autor
14. mar 2022

@tosomja ďakujem veľmi pekne , ešte počkám.

alina765
14. mar 2022

@ejsanps Prečo si robíš test na 9dpo?🤦

snazilka_bio_mamka
15. mar 2022

ja vidim negativne testy bohuzial. ale 9 dpo je este velmi skork takze tehu z toho moze byt kludne, drzim palce

ejsanps
autor
15. mar 2022

@alina765
@alina765 ahoj ,niektoré babi písali že im vyšlo 9dpo tak neviem ale tento mesiac zme sa snažili len pred ovoluciu 2dni podľa kalendára to počítam,tak aj tak viem že to asi nevyšlo .

snazilka_bio_mamka
15. mar 2022

@ejsanps take baby ktorym vyjde 9 dpo su podla mna nejake supermanky a spermie su ako Hulk 😀 pred par rokmi som potratila a test mi vysiel pozitivny az 4 dni po meskani, kamoske 7 dni po meskani slaby duch a dalsej v den MS. Nepoznam osobne nikoho komu vysiel 9 dpo pozitivy test, iba tuto na MK som videla zopar bab ale podla mna mali posunutu ovulaciu alebo nieco podobne..

ejsanps
autor
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka díki máš pravdu , lepšie počkať či bude meškát

snazilka_bio_mamka
15. mar 2022

@ejsanps nemusis cakat az to vynechania, teda ak mas dobru volu tak je to najlepsia moznost ale mna uz mrle zeru 12 dpo, vtedy zvyknem testovat. skus za 3-4 dni, silno drzim palce

ejsanps
autor
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka ďakujem ty ❤️

bm_
17. mar 2022

@snazilka_bio_mamka podla mna sa to da:D ja si sledujem ovulaciu, testami aj teplotou. Moj test 9dpo vyzeral takto. Snad mi tam dve ciarky vidno :D

snazilka_bio_mamka
18. mar 2022

@bm_ ano ale nie je to uplne najbeznejsie.. tym.len chcem povzbudit baby, ze ak nemaju pozitovny test na 9 dpo neznamena ze tehotne nemozu byt.