icon

Duch či kanálik na Mamateste

9. júl 2025

Viem ze je to mamatest crta sa tam kanalik, alebo ciarka? Mate aj dobre skusenosti s mamatestom? 😄

autor
9. júl 2025

@anonym_autor

ketrin3112
9. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor ja som mala omnoho silnejšiu čiarku na mamateste a nič skus radšej iný test. Daj vediet ked skúsiš druhy či su mamatesty stále zavádzajúce.

modrahruska
9. júl 2025

Crta sa tam pockaj a opakuj o par dni, tyzden 🤷‍♀️

autor
9. júl 2025
@modrahruska

Crta sa tam pockaj a opakuj o par dni, tyzden 🤷‍♀️

@ketrin3112 dakujem, dam vediet.
@modrahruska skusim, len ta nedockavost je silnejsia 🙊

ar3m1s
9. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor nieco sa tam crta ruzove ale ako pisali vyssie radsej skus inu znacku alebo edte pockaj a testuj neskor 🙂 mne strasne casto vysiel mamatest s duchom 🙄 a nic to nebolo je to strasne zavadzajuce

ar3m1s
9. júl 2025
@anonym_autor

@ketrin3112 dakujem, dam vediet.
@modrahruska skusim, len ta nedockavost je silnejsia 🙊

@anonym_autor a este by som dodala ze takehoto ducha som mala na teste od dr max a teraz som v 9 mesiaci 🙂 ten ma nikdy nesklamal 🙂 cize ak by si mala ducha aj tam tak je pravdepodobne ze je to prava ciarka 😊 drzim palce

autor
9. júl 2025
@ar3m1s

@anonym_autor a este by som dodala ze takehoto ducha som mala na teste od dr max a teraz som v 9 mesiaci 🙂 ten ma nikdy nesklamal 🙂 cize ak by si mala ducha aj tam tak je pravdepodobne ze je to prava ciarka 😊 drzim palce

@ar3m1s skusim o par dni este, nemám doma momenatlne iny test ale za to mamatesty 4x 😄skusim o par dni ci tmavme. A gratulujem vsetko dobre zelam☺️☺️☺️

barbado
9. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor a už som v 7 týždni

autor
9. júl 2025
@barbado

@anonym_autor a už som v 7 týždni

@barbado blahoželám ☺️takze mamatest neklamal👌

barbado
9. júl 2025
@anonym_autor

@barbado blahoželám ☺️takze mamatest neklamal👌

@anonym_autor no u mňa nie

vero2802
11. júl 2025

Ani mňa tieto testy nesklamali 😉 ten prvý som brala ako negatívny, až spätne som pozrela na fotku a fakt je tam niečo slabučké 😁 takže skús opäť, držím palce ☺️

autor
11. júl 2025
@vero2802

Ani mňa tieto testy nesklamali 😉 ten prvý som brala ako negatívny, až spätne som pozrela na fotku a fakt je tam niečo slabučké 😁 takže skús opäť, držím palce ☺️

@vero2802 ten prvy prosim ta kolko dni po ovulacii robeny? Skúsim zajtra opat testnut 🙂

vero2802
11. júl 2025
@anonym_autor

@vero2802 ten prvy prosim ta kolko dni po ovulacii robeny? Skúsim zajtra opat testnut 🙂

@anonym_autor 15DPO, ty si koľko?

autor
11. júl 2025
@vero2802

@anonym_autor 15DPO, ty si koľko?

@vero2802 7-8dni cca😁

vero2802
11. júl 2025
@anonym_autor

@vero2802 7-8dni cca😁

@anonym_autor jaj tak to máš ešte čas, nestresuj 😁 keď uznáš za vhodné sprav ďalší a porovnaj si, či tá čiarka stmavla... A keď tak čítam o týchto testoch, asi by som skúsila pri Tom aj inú značku, napr Dr. Max dosť chvália 😉