Duch či kanálik na Mamateste
Viem ze je to mamatest crta sa tam kanalik, alebo ciarka? Mate aj dobre skusenosti s mamatestom? 😄
@anonym_autor
@anonym_autor ja som mala omnoho silnejšiu čiarku na mamateste a nič skus radšej iný test. Daj vediet ked skúsiš druhy či su mamatesty stále zavádzajúce.
Crta sa tam pockaj a opakuj o par dni, tyzden 🤷♀️
Crta sa tam pockaj a opakuj o par dni, tyzden 🤷♀️
@ketrin3112 dakujem, dam vediet.
@modrahruska skusim, len ta nedockavost je silnejsia 🙊
@anonym_autor
@anonym_autor nieco sa tam crta ruzove ale ako pisali vyssie radsej skus inu znacku alebo edte pockaj a testuj neskor 🙂 mne strasne casto vysiel mamatest s duchom 🙄 a nic to nebolo je to strasne zavadzajuce
@ketrin3112 dakujem, dam vediet.
@modrahruska skusim, len ta nedockavost je silnejsia 🙊
@anonym_autor a este by som dodala ze takehoto ducha som mala na teste od dr max a teraz som v 9 mesiaci 🙂 ten ma nikdy nesklamal 🙂 cize ak by si mala ducha aj tam tak je pravdepodobne ze je to prava ciarka 😊 drzim palce
@anonym_autor a este by som dodala ze takehoto ducha som mala na teste od dr max a teraz som v 9 mesiaci 🙂 ten ma nikdy nesklamal 🙂 cize ak by si mala ducha aj tam tak je pravdepodobne ze je to prava ciarka 😊 drzim palce
@ar3m1s skusim o par dni este, nemám doma momenatlne iny test ale za to mamatesty 4x 😄skusim o par dni ci tmavme. A gratulujem vsetko dobre zelam☺️☺️☺️
@anonym_autor a už som v 7 týždni
@barbado blahoželám ☺️takze mamatest neklamal👌
Ani mňa tieto testy nesklamali 😉 ten prvý som brala ako negatívny, až spätne som pozrela na fotku a fakt je tam niečo slabučké 😁 takže skús opäť, držím palce ☺️
@vero2802 ten prvy prosim ta kolko dni po ovulacii robeny? Skúsim zajtra opat testnut 🙂

@anonym_autor