Duch na tehotenskom teste
Ahoj holky, s přítelem se několik měsíců snažíme o miminko. Dneska jsem se testovala a vidím tam i s přítelem ducha. Nechci si to je namlouvat proto se ptám i vás😅 Poslední ovulace 30.dubna 2025 (ověřeno ovulačním testem), mám zpoždění menstruace. Přikládam fotku😉 Děkuji za názory❤️🤞🏽

@nikolaaa3569 ahoj,nieco tam je, bud je to nespolahlivy test alebo si mala ovu neskor ako si myslis a mozes byt tehu.alebo je dovod iny, pomaly stupajuce hcg alebo klesajuce hcg alebo iny povod vzostupu hcg, tazko povedat. Skus iny test
@nikolaaa3569 po troch týždnoch od ovulácie by si mala už kolajnice. Tieto testy robia falošné čiarky pomerne často (mala som silnejšiu a tehotná som nebola), skús iný test, ale skôr by som hľadala príčinu meškania niekde inde, držím palce 🙂
@denisa_deniska děkuji za názor. Ještě počkám, jestli nedorazí menstruace. Případně doktor
@nikolaaa3569 ahoj,nieco tam je, bud je to nespolahlivy test alebo si mala ovu neskor ako si myslis a mozes byt tehu.alebo je dovod iny, pomaly stupajuce hcg alebo klesajuce hcg alebo iny povod vzostupu hcg, tazko povedat. Skus iny test
@janetinka27 děkuji za názor. Zkusím ještě jeden ráno. Je možné, že jsem měla ovulaci později, občas se to z ovulačních testů těžko pozná. Každopadně děkuji
Ahojte som tu nova a viem ze to sem nepatri ale chcela by som pocut vas nazor.. ja by som sa chcela spytat.. menstruaciu som mala naposledy 21.04.2025 a dnes je druhy den co mi meska tento mesiac.. ale uz okolo 3-4 dni ma picha vo vajecnikoch a mam krce v podbrusku.. plus ma niekedy pali v zaludku ked dlhsie nepapam.. na velku toaletu neviem ist posledne dni.. predtym som chodila kazdy den rano.. cicky mi napuchli ale nebolia ze velmi iba trosilinku.. dost som nafuknuta stale mam vela plynu.. pozerala som tehotensku kalkulacku a vychadza mi tyzden 4tt +3.. pravdu povediac by som sa tesila keby ze som tehulka.. mam 25 rokov a mam uz dlho partnera... takze prosim vas zienky vedeli by ste mi odpovedat ako ste to mali vy? Dakujem PS: tehotensky test si nechcem este spravit 👀
@nikolaaa3569 ja som mala takýto mamatest týždeň meškajúca MS
Každopádne držím silno palce nech to vinde

@nikolaaa3569 po troch týždnoch od ovulácie by si mala už kolajnice. Tieto testy robia falošné čiarky pomerne často (mala som silnejšiu a tehotná som nebola), skús iný test, ale skôr by som hľadala príčinu meškania niekde inde, držím palce 🙂