Duch na tehotenskom teste: Čo to znamená?
Ahojte kocky, prosím vás viete mi podľa vašej osobnej skúsenosti povedat, či by to mohlo vyjst?🙏
Vopred sa ospravedlnujem ak je toho na nete veľa, ale nemám absolútne ziadnu skúsenosť. Prvý test je robený na 10den a druhý test na 13ty deň - v 1 deň očakávanej MS, kt. neprisla - avsak čiarka ešte moc netmavne, ale je mierne viditeľná.
Este môže byt skoro, pockam pár dni a prejdem na clearblue test, ale čo si podľa foto myslite? Prosím neútočne🙏🙏

@andreana123 skusila by som urcite iny test idealne 10-kovy …drzim palce 🫶🏻
@maria535 určite vyskusam dakujeeem😊
@andreana123 vies aj kedy bola ovulacia?
@maria535 áno, 15ty deň 🙂
@andreana123 noo tak to uz naozaj ukaze akykolvek test ako pisala slecna/pani vyssie 🙂ja som mala 10dpo ovela slabsieho dusika a dnes som uz 23tt 😊daj vediet ako si dopadla
@maria535 srdečne gratulujem a prajem veľa zdravicka ☘️ určite dam, Dakujem za názor!🙂
Podla mojej skusenosti je to jasne, pomalicky a opatrne sa mozes tesit. Drzim moc alce✊🏻✊🏻
@danielina30 ďakujem krásne za názor a povzbudenie 🙂) nechám sa teda prekvapit❤️
Ako si na tom dnes?
@vcielka199 ahojteee 😊 ďakujem za opýtanie- dnes ráno mi vyšiel clearblue pozitív s odhadom 2-3 týždňa, čiže u lekárky bude 4-5… verím, že to vyjde a všetko bude oki.😊

@andreana123 no ak už meska ti ukáže hocijaký test aj keby si ho večer urobíš