Duch na tehotenskom teste: Je to pozitívne?
@modrykonik3002 z ranneho moču sprav ale tento je jasne pozitivny
Určite pozitívny ☺️
@modrykonik3002 ty si s tým testom šla do lekarne? A inak áno test je pozitívny ale preto slabý lebo máš malo hcg ešte ku tomu aby si mala koľajnice ako vlak. Testuj o 2 d s rovnakým testom
Babyy ale akurát som si spravila dalsi test od značky RapiClear (zevraj je spoľahlivý) a je negatívny.. uplne bez akejkoľvek jemnej čiarky.. čo to ma znamenať?
@modrykonik3002 to naozaj ? Ukaz pridaj foto, fakt tam nič nevidno ?
@modrykonik3002 mohla si viac pit a jest 😬 skus pockat do rana a urob z ranneho mocu
@modrykonik3002 je pozitivny, ale po 2 tyzdnoch meskania mi pride slaba ciarka. To uz musi byt jedno ci rano, alebo poobede. Inak ja som mala okolo 11tej doobeda vzdy najsilnejsi test.
A dalsi mas negativny? Nie je chybny?kup si zajtra dva testy a skus znovu....
@modrykonik3002 kup si digi test s ukazovatelom týždň a budes vediet na čom si. Po 2 týždňoch meškania už by mali byt čiarky skoro rovnako silné( aj poobede).
Po 2 týždňoch to musia byť riadne koľajnice. Mne ešte nemeskal ale na teste boli jasne 2 ciarky
Baby ja netuším, kedy som mala ovulaciu , len podľa aplikácie sa riadim.. urobím si test ráno, ale poviem vám, život riadne skúša moje nervy.. dnes som sa už nejako tak nastavila a teraz som dosť zmätená. Ak by mi zas ráno ukázal negatívny, myslite, že dnes ten pozitívny bol chybný?
@modrykonik3002 Ja by som šla ku gynekologičke, keď ti mešká tak dlho a zoberú ti krv na potvrdenie tehotenstva.
@modrykonik3002 no ak budeš mat dnes negatívny, tak bud bol ten pozitívny chybný slebo to bolo biochemické tehotenstvo a ms do pár dni príde :/ daj potom vedieť keď urobíš test
@modrykonik3002 krasaaaasne testy 😍😍😍😍😍gratulujem, hlavne nech je všetko v poriadku 😍
Nie asi ale urcite si mala posunutu ovulaciu. Lebo pri meskani 2tyzdne by tam boli kolajnice az az.
Ja som si robila test na 5.deň meskania a uz boli kolajnice. Aplikacia je stale len umela aplikacia. A nepozna to je telo. Pozna len “cisla” a statistiku.

jasne pozitívny, gratulujem