Duch na teste a krvácanie
Dobrý deň neviem si to vysvetliť poprosím vás o pomoc alebo radu pred 13 dňami som mala s partnerom nechránený styk snažíme sa o babo asi jeden týždeň mi bolo ťažko na žalúdok chcelo sa mi spať nadute bruško bolestivé prsia a nálada veľmi citlivá hoc co ma rozplakal medzi tým časom od oplodnenia asi na 6 deň som si urobila test tehu vyšlo mi negat. Ale ja som tam videla ducha strašne slabého včera 16teho som začalo slabo krvácať a dneska je je to silnejšie mohla som byť tehu a odišlo mi a maternicu si cítim na dotyk tvrdú ďakujem za odpovede
na 6 den si zial s velkou pravdepodobnostou nemohla vidiet nic, ak by ste aj oplodnili vajicko mozno vtedy nejako by dorazilo do maternice, rovnako ako vsetky priznaky co popisujes skor suviseli s PMS, na akekolvek spojene s tehotenstvom bolo skoro, zrejme si len velmi chcela, aby to bola pravda, priklanam sa k nazoru, ze si dostala menstruaciu a zrejme i nacas ak dobre pocitam
Nie... aj keby bolo došlo k oplodneniu v sekunde keď ste mali styk, tak 6 dni nie je dosť na to, aby bol na teste duch... vidíš čo chceš vidieť nie čo tam reálne je.

nie, však si dostala menzes ...