Duch na testíku
Baby,dnes rano mi vysiel takyto ´´dusik´´..do MS mam sice jeden den,ale musela som to skusit, lebo stale akoby tusim ze to vyslo...velmi tuzime po 2hom dietati, ale zas nechcem sa naladit a potom byt sklamana..pockam ci pride MS a potom ku Dr ked tak ale aj tak...ake mate skusenosti s takymito slabuckymi ciarkami?je tam sanca podla vas?❤
@77karimatka77
aaaano, aj takyto dusik na testiku znamena babatko v brusiku
:D :D :D
Ale vazne, jasne, ze si tehu...MDD zacina vo velkom style 🙂
@mischelin89 dakujem za normalnu reakciu 😘 Chvalabohu ze tu na MK nevymreli mile a nerypave zienky 😘
@77karimatka77 akurat som si na podnet tvojej foto dohladala svoj z januara...o stvrtej som sa zobudila a tym, ze som tehotna asi. Vyhrabala som v kupelni test od kamaratiek ako narodeninovy vtip....urobila som ho a 5,11 rano som zobudila kamosku -maminku a ona ze: aj slaba ciarka je ciarka .... aj tak som pre istotu o siedmej uz stepovala pred lekarnou a urobila dalsie dva 🙂
Uzite si to spolu s krpcom 🙂 ktovie, mozno to bude maly chemik/chemicka :D
@77karimatka77 ja tam vidim poriadnu ciarku, gratulujem 🙂
To uz ani nie je dusik ale skoro normalna ciarka 🙂 Vyzera to velmi nadejne ale presne tak ako si povedala, treba este pockat co na to povie doktor, lebo ten to vie povedat na 100%. Dufam, ze ti vyde a bude to babo 🙂 Ja si doteraz rada spominam na to ako mi vysiel prvy pozitivny test a potom mi to doktorka potvrdila.
ja by som to tiez uz moc dusikom nenazyvala.. podla mna je to normalna tehu ciarka a byt tebou tak by som sa asi velmi tesila, ze budem tehulkou, no bolo by najlepsie, ak by si si pre istotu zasla a na gyndu a tam ti to uz podla mna len potvrdia😉
Ale čo by si sa nemohal tešiť veď budeš mamina! 🙂 Choď k doktorovi nech ti to už iba potvrdí a môžeš sa už potom opustiť a poriadne si vyskočiť od radosti. Ale nezabudni, že už žiadny alkohol na oslavu :D Budem držať palce aby bolo počas tehu a aj po ňom všetko v poriadku 🙂
aky vyznam maju tieto Vase odpovede????
ulavilo sa vam,ked ste sa na nej vyvrsili???
ona vie ze je to tehu,ale boji sa tesit lebo sa jej zda slaba ciarka...
co je na Tom nepochopitelne????
za mna:
sprosti ludia reaguju sprosto...
proste zit musia aj Taki....
pri takomto teste u mna zu bolo vidiet plodovy vak o velkosti 8mm
gratulujem !!
Ja len nechapem ked tam je zjavna do oci bijuca ciara, ze to niekto nazve duchom. Mne testy silnejsiu ciarku ani neukazovali.
@osky dakujem 🙂
@zltyslonik tebe niekto plati za to, ze tu urazas ludi? ale v ramci rychlosti tvojich reakcii asi vidno ze mas ozaj duchaplny zivot, plny cakania na nove prispevky, na ktore by si si mohla zapindat..
a ked uz niekoho nazyvas sliepkou, tak ma tesi a pozdrav aj tu sliepku, ktorej kazde rano ´´snad´´ umyvas zuby.
pekny den a vsetko dobre ti prajem, aby si nasla v zivote aj lepsi zmysel, ako byt len zla a protivna
@zltyslonik naozaj Ti prajem pekny den a ano som jednoduchsia a preto opustam tuto debatu s tebou s tym, ze nemam za potrebu Ta viac urazat a ani nikoho ineho... mier s vami aj s cely modrym konikom, kde uz clovek naozaj iba straca cas, lebo to tu cele stratilo akukolvek uroven
@miroslavap gratulujem vyzerá to že si ja som mala takýto test v 9 týždni tehotenstva
@alexis617 tak ja maximálne 2-3 týzden. Gratulujem 🙂
@zltyslonik
Zena zamysli sa nad sebou,lebo v roznych temach urazas roznych ludi.
O jednuchosti tej ktorej tu na MK sa vyjadrovat nabudem.
A clovek ,ktoreho zmyslom je rypat do ludi,ktorych osobne ani nepozna,mna urazit nemoze...
Takze za tu ruzu dakujem.
Ale nezabudaj ze ruze,hoci su krasne,maju aj trne....
Kedze nepatris medzi tie jednodu hsie,iste chapes ako to myslim...
😉

Dusík
Chemický prvok
Dusík je chemický prvok v Periodickej tabuľke prvkov, ktorý má značku N a protónové číslo 7. Je to plyn bez farby a zápachu. Nezávisle od seba ho v roku 1772 objavili Daniel Rutherford a Henry Cavendish a nazvali ho jedovatým vzduchom.
Chemická značka: N
Atómová hmotnosť: 14,0067 u ± 0,0001 u
Teplota varu: -195,8 °C
Atómové číslo: 7
Elektrónová konfigurácia: 1s22s22p3
Teplota topenia: -210 °C
Elektróny v jednotlivých vrstvách: 2,5