Dva testy pozitívne a jeden negatívny
Dve testi pozitívne a jeden negatívny mierna bolesť pod bruchom mliečne vytoki a nevoľnosť
Dve testi pozitívne a jeden negatívny mierna bolesť pod bruchom mliečne vytoki a nevoľnosť a nechuť do jedla môžem byť tehu
Urob este jeden a chod ku gynekologovi. Ako mame my vediet ci si tehotna?
Ak si mala nechraneny sex s muzom, tak mozes byt tehotna.
Ak si nemala sex, mozes mat zdravotny problem, ktory treba co najskor riesit u doktorky.
Takze v obich pripadoch sa objednaj v pondelok k doktorke na gynekologiu. Ona zisti, alebo vyluci najlepsie, co ti moze byt.
@nikoketahorvatova testY, výtokY
Neviem či si tehotná asi skočím po 🔮 no ak si dospelá osoba a mala si nechránený styk tak tehotenstvo môže byť vždy v prípade ak je žena v plodných dňoch počas styku.
A ak máš pozitívne testy a čítala si príbalový leták tak by si mala vedieť na čom si
@anonym_a71dcd Áno som dospela mám us dve deti ... Nechápem tomu mám aj bolesti pod bruškom nemám chud so jedla a test negatívny
Urob este jeden a chod ku gynekologovi. Ako mame my vediet ci si tehotna?
@anonym_fbff8d Prišla som si len po radu a hneď ma kritizujete ... Sme ženy tak by sme si mohli pomáhať a poradiť sa nie
Ak si mala nechraneny sex s muzom, tak mozes byt tehotna.
Ak si nemala sex, mozes mat zdravotny problem, ktory treba co najskor riesit u doktorky.
Takze v obich pripadoch sa objednaj v pondelok k doktorke na gynekologiu. Ona zisti, alebo vyluci najlepsie, co ti moze byt.
@moonlight1210 som objednaná vo štvrtok tak uvidíme
@anonym_fbff8d Prišla som si len po radu a hneď ma kritizujete ... Sme ženy tak by sme si mohli pomáhať a poradiť sa nie
@nikoketahorvatova jasne, ale ako ma vediet cudzi clovek na konikovi, ci si tehotna? Ked mas uz dve deti, tak duplom.
@nikoketahorvatova A koľko ti už mešká MS?
@nikoketahorvatova A koľko ti už mešká MS?
@dianka3 nemeska menstrulaciu mám dostať 1.12 ale mala som styk s manželom má plodné dni 2.11 som mala dostať menzes 3.11 mala som slabé krvacanie potom us iba hnedé spinenie som mala 9.11 som si spravila test a vyšiel mi pozitívne so slabulinkou ciarkou príznaky mám bolesť pod bruškom bieli mliečny výtok nechuť do jedla rannú nevoľnosť niekedy mám čelí deň as večer potom som si spravila ďalší test ties bol pozitívny zo slabou ciarkou a o 3dni zase a us bol test negatívny ale bolesti pod bruškom mám stále aj tu nevoľnosť a svetlo mi smrdí us som objednana aj ku gyn..

@nikoketahorvatova testY, výtokY
Neviem či si tehotná asi skočím po 🔮 no ak si dospelá osoba a mala si nechránený styk tak tehotenstvo môže byť vždy v prípade ak je žena v plodných dňoch počas styku.
A ak máš pozitívne testy a čítala si príbalový leták tak by si mala vedieť na čom si