icon

Falošne pozitívny tehotenský test

charlotte89
17. okt 2025

My sme momentálne neplánovali bábo, aj sme mali sex cez ovulaciu s pharmatex čipkou a nebolo to naplno , ale cez ms bolo naplno 🙈😄 .... Tým že ma veľmi v noci bolelo brucho a takúto bolesť som zažila dvakrát predtým a zakaždým to bolo tehotenstvo (asi uhniezdenie) tak ma napadlo spraviť test 2 dní pred ms ráno a bol tam duch .... Poobede som si spravila druhý inú značku a nič .... Teraz neviem ... väčšinou som len videla že duch - tehotenstvo

stela567
17. okt 2025

Záleží od značky testu. Ak Pepino tak toho by som sa nadržala. Mne aj digi clearblue ukázal 1-2 a tehotna som nebola.

charlotte89
autor
17. okt 2025
@stela567

Záleží od značky testu. Ak Pepino tak toho by som sa nadržala. Mne aj digi clearblue ukázal 1-2 a tehotna som nebola.

@stela567 bol to mamatest

stela567
17. okt 2025
@charlotte89

@stela567 bol to mamatest

@charlotte89 aj tie duchujú.

zuzi0911
17. okt 2025

Áno..odvtedy potvrdzujem viacerými značkami naraz 😁
A teda hlavne pepino a mamatest radi duchu ju falosne ,dokonca aj krásne ciaeky vedia urobiť a nič z toho

charlotte89
autor
17. okt 2025
@zuzi0911

Áno..odvtedy potvrdzujem viacerými značkami naraz 😁
A teda hlavne pepino a mamatest radi duchu ju falosne ,dokonca aj krásne ciaeky vedia urobiť a nič z toho

@zuzi0911 len ma aj bolelo to brucho v noci a vravím to som zažila len dvakrát v živote a vždy to bolo tehotenstvo 🤷🏼‍♀️

zuzi0911
17. okt 2025
@charlotte89

@zuzi0911 len ma aj bolelo to brucho v noci a vravím to som zažila len dvakrát v živote a vždy to bolo tehotenstvo 🤷🏼‍♀️

@charlotte89 uvidis ako to bude pokračovať.,možno je ceste veľmi skoro a predsa len poobede bol moc aj zriedený... Držím palce 🙂

dixitka
17. okt 2025

@charlotte89 mamatest má asi najviac farbiva - robí pekné čiarky skôr, ako väčšina ostatných testov. No stáva sa, že spraví aj falošného ducha (ja som ale mala vždy snehobiely, ak som nebola tehotná). Nezostáva ti nič iné, než otestovať zajtra znova, ranný moč. Alebo počkať, či príde menštruácia, a ak nie, potom testovať.