Falošne pozitívny výsledok Clearblue digi
Ahojte, mali ste niekedy pozitívny Clearblue digi, ukázal 1-2, teplota sa 14 dni držala vysoko (37.1) a na 15. deň klesla teplota na 36.6? Lutealna fáza zvykne trvať 14-15dni. Mala som pichnuti Gonasi v druhej fáze, rozdelene na tretiny, 3.,5.a 7.den po ovulacii. Ovulácia bola sledovana u lekara. Papierové testy rôznych značiek ukazovali všetky slabú druhu čiarku.
@anonym_autor treba zobrať krv na hcg ci rastie podla normy
@anonym_autor gonasi obsahuje HCG - tehotenský hormón. Kvôli nemu si mala pozitívne testy. Otázne je, či si otehotnela a HCG bude rásť - testy silnieť, alebo nie a HCG sa zníži a testy budú negatívne. 14 dni po ovulácii by si už mala mať test jasne pozitívny a obdeň by mal viditeľne silnieť.
Moze to byt este zostatkove hcg z injekcie? Kolko si od poslednej?
Falosne pozitivny ten test nema byt z coho.
@anonym_autor ja som ho falošne pozitivny mala.. tehotná som 100% nebola
Dokonca sestrička od gynekológa mi hovorila, že som už 4ťa za poslednú dobu
Neviem čo sa deje s tými testami, brala som ich ako najspoľahlivejšie ale bohužiaľ asi nie sú. Toto sú moje test z predvčera.
@zuzanellav aj ja som ten test brala ako spoľahlivý. Už asi jediný spoľahlivý bude test z krvi, s presnou hodnotou hcg, čo napíšu z laboratoria
testy reaguju na HCG, nevedia rozlisit , ci je to z babatka, alebo z injekcie... ak si brala injekcie a ostatne testy su snehobiele na 14 DPO, tehotna nie si a pozitivny vysledok je sposobeny dobiehajucou hladinou HCG z injekcie
Myslíte, že toto môže byť falošne pozitívne? Do MS jeden deň, nejak tomu neviem uveriť. Dodám som od včera nachladena a hrdlo mi ide vybuchnúť... Môže to byť ovplyvnené chorobou? Negatívne pozitívny clear blue som už mala ale s hodnotou 1-2. Rozostupy robenia testov je cca 20 min 2 rôzne vzorky moču

@anonym_autor ja by som skor vela clear blu ako teplomeru