Farbenie namiesto menzesu. Mali ste to?
Ahojte už asi 3týždne mám prìznaky tehu a včera som mala dostať ms a miesto toho mám farbenie....môžem byť aj tak tehu??? Alebo už nie...Keby dostanem ms môžem byť aj v tedy???? Ďakujem za odp....
čerstvá registrácia a prázdniny či sa mýlim? 3 týždne pred MS? A farbenie je čo?
Mozno vypila vodove farby na vytvarnej vychove sup sup naspät k ucebniciam a ak si uz aspon v siedmom rocniku precitat kapitolu rozmnozovanie cyklus trva cca 28 dni ovulacia je spravidla v strede (14 den ) to znamena ze ty mas tehu priznaky uz tyzden pred oplodnenim tak toto si zabila
opýtaj sa maminky - vysvetlí, možno aj stručne, ručne.... A pojdeš sa učiť aj cez prázdniny.
take farbenie, to ti je clovece strasny problem...
Paaanabeka, ale ste zase vsetky muuudre!!! Gretusqua, tehotna mozes teoreticky byt, aj ked dostanes MS, no najlepsie urobis, ked si ozaj spravis test a vykasles sa na baby protivne, co sa ti tu budu len vysmievat.
Mila grutusgua povim ti to na rovinu. Bud si to namyslas alebo sa len nudis. Nie nie si tehotna prakticky to je nemozne aby si mala priznaky skor ako otehotnies to hadam vies aj sama.
a co keby si si spravila test????? hm????
Mozes aj nemusis 😀 😀 😀 😀 co tak zajst ku Gynekologovi??

3 tyzdne pred tym ako to mas dostat mas priznaky tehu?a nato si ako prisla?to neni ani mozne totiz.... preco si nespravis test?my sme neni vestice.... 😝