HCG z krvi, ale testy sú negatívne

2. jan 2024

Ahojte,

6 dní mi mešká ms. Testovala som naposledy pred 3 dňami. Test bol negatívny. Dnes som bola u lekára, ktorý vyvrátil cysty ako aj mimomaternicové tehotenstvo. Ovulácia prebehla nakoľko videl žlté teliesko. Žiadny problém jednoducho nevidel. Podľa neho som tehotná ale nato aby niečo videl na sone je príliš skoro. Zobral mi teda krv a počkáme na výsledok. Štvrtok mám ísť znova na kontrolu.

Máte niektorá takúto skúsenosť ? Tehotenské testy negatívne ale tehotenstvo bolo potvrdené z krvi ? Podotýkam nemám žiadne ťažkosti, cykly mávam cca 33 dnove. Príznaky iba citlivé prsia na dotyk. Myslíte, že by predpoklad doktora mohol byť správny ?

Ďakujem za zdieľanie Vašich skúsenosti.

pseudomonas87
2. jan 2024

Áno ja som to mala takto, meškalo mi 7 dni, testy negatívne, ale úplne.hcg pozitívne z krvi. Gyndar povedal, že aj keď je moc narodený moc a testuje sa príliš skoro, testy nemusia ukázať a môžem byť tehotná. A tak aj bolo.

gejb
2. jan 2024

Skus ešte dnes test, pripadne zajtra ráno. Už by ti mal ukázať...istotu ci sa doktor nemýlil budeš mat až keď prídu výsledky z krvi.

wejuska7910
2. jan 2024

Mohla byt neskor ovulacia,tym padom sa vsetko posunie,skus z ranneo mocu spravit zajtra pozajtra ale stvrtok uz budes vediet z krvi naisto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre