Hladina hCG na začiatku tehotenstva
Aké hcg na začiatku tehotenstva z krvi ste mali?
Viac tem sa nedá ešte založiť ?
@parvinka0001 myslím že som tu není jediná čo píše do viacerých skupiniek
V 5.tt uplne ze 2 ostro silne fialove ciarky ale neviem kolko hcg ono to rastie zo dna an den . Skus kazde 3 dni robit testy a uvidis . Ale od takeho 3.mesiaca ti uz nebude ukazovat vobec pozitivny nehotensky test tak sa nezlakni.
@lenuss1992 pri 4+2tt som mala 160
@lenuss1992 pri 4+2tt som mala 160
@mimi013 to mas cez ivf? Ci preco ti uz brali krv?
@parvinka0001 ??
@lenuss1992 čo si nechápava ? Ešte viac zaloz tém o tom istom . Čo ti pomôže že ti napíšeme hodnoty, veľké 💩
@mimi013 to mas cez ivf? Ci preco ti uz brali krv?
@anonym_b8b5c7 nie nie, prirodzene. Doktorka mi testovala hcg z krvi, pretoze mi meskal menzes viac ako 2 tyzdne, na palickovom teste som mala slabucku ciarku, na digitalnom clearblue 1-2 a na ultrazvuku nevidela nic. Takze usudila ze tehotna urcite byt nemozem. Chcela mi pichnut vyvolavacku na menzes, ale ja som si chcela byt ista, aj ked vyvolavacky tehotenstvo udrziavaju, co som dovtedy nevedela. 😁 nakoniec som mala velmi posunutu ovulaciu. teraz som v 34tt. 😊
@anonym_b8b5c7 nie nie, prirodzene. Doktorka mi testovala hcg z krvi, pretoze mi meskal menzes viac ako 2 tyzdne, na palickovom teste som mala slabucku ciarku, na digitalnom clearblue 1-2 a na ultrazvuku nevidela nic. Takze usudila ze tehotna urcite byt nemozem. Chcela mi pichnut vyvolavacku na menzes, ale ja som si chcela byt ista, aj ked vyvolavacky tehotenstvo udrziavaju, co som dovtedy nevedela. 😁 nakoniec som mala velmi posunutu ovulaciu. teraz som v 34tt. 😊
@mimi013 krasne, tak sa drz nech si cim skor uzivas mimco 🩷
@lenuss1992 čo si nechápava ? Ešte viac zaloz tém o tom istom . Čo ti pomôže že ti napíšeme hodnoty, veľké 💩
@parvinka0001 🤣🤣🤣
4+4tt okolo 2500

Viac tem sa nedá ešte založiť ?