Hnedý výtok v čase ovulácie, môže ísť o tehotenstvo?
Chcela by som sa opýtať.. Snažíme sa po potrate kt bol pred 1,5 rokom o dieťatko. V nedeľu sme mali pohlavný styk v čase ovu. V utorok ráno ma strašne bolelo brucho asi 2 hodiny a v stredu som mala taký hnedo/krvavy výtok. Nikdy predtým som v čase ovulácie taky problém nemala. Neviete mi poradiť co by to mohlo byt? Ďakujem
@aniatko bud ovulacne krvacanie, alebo mohla to byt aj mala cysticka, ktora praskne v case ovulacie, stava sa to bezne, nepredstavuje ziane riziko.... ale ak ste po potrate a snazite sa o dieta, predpokladam, ze chodis pravidelne na prehliadky, a tym padom by tu cystu doktor videl a povedal ti o nej.
Tiez si myslim ale akoze to neznamena, ze nemozes byt tehotna, uvidis ci pride dalsia ms. Drzim palce silno
@janulka1985 na potvrdenie tehotenstva si kup tehu test, nie ovolacny.
@janulka1985 je to negatívny ovulacny test
@janulka1985 ovulačný nehovorí nič o tehotenstve 🙂 kúp si tehotenský
@janulka1985 ok, ale ovulacny ti nepotvrdi tehotenstvo. Takze zbytocne sem davas foto.
@janulka1985 podľa mna je negatívny
@janulka1985 negativny
@janulka1985 pokial to nie je bazalna teplota, ktoru si merias pravidelne a zaznacujes (tym padom vidis, ze sa od ovulacie drzi hore), tak to nic nie je.
@janulka1985 aj ovulacny test ti moze ukazat tehotenstvo... Ale ovulacny je pozitivny (aj v pripade tehotenstva) iba ak su obe čiarky rovnako silne, alebo ta spodna silnejsia ako horna... Tento test na obrazku je negatívny, aj pre ovulaciu, aj pre tehotenstvo

@aniatko ovulacne krvacanie