Ide o tehotenstvo?
ahojte baby co poviete som tehotna alebo nie je tam jedna cela a potom celkom slaba 🙂
Dakujem.

Podla mňa si v tom.. Ja som mala ešte slabšiu
Podľa mňa sa môžes opatrne tešiť 🥰
Dakujem baby a estr nevadi ze som ostala po 3mesiacoch tehotna som po kyretazi 🙂
@mirka960 vyzerá to nádejne, silno držím palceky aby zosilnela 🙏🥰🙂
@magaret7 @zuzka565 prosím vás žienky a máte ešte foto toho testu? Lebo mne vyšla dnes úplne slabunka druha čiarka ešte bledsia od tejto a neviem čo si o tom myslieť, ráno zopakujem test ale reku ak máte uloženu foto toho testu rada by som porovnala. 🙂
@summersunny94 ja som mala takuto slabu ciarku par dni pred Menzesom a bola som tehotna.
@alexandra2468 až takúto slabú? Ja som práve 35DC ale ja mám rozhádzaný a veľmi nepravidelny cyklus ,takže neviem či mi už mešká či nie, ale dnes ráno mi takto vyšlo tak uvidím keď ráno otestujem. 🙂 Už nemáš náhodou foto toho testu?
@summersunny94 zial uz su to 2 roky a nemam fotku.
Ale pamatam si, ze som to davala na MK a baby mi nadavali, ze hladam duchov a nic tam neni 😃 tiez takto filtre som pridavala 😃 ale v den ocakavanen menstruacie som uz mala sice slabu, ale viditelne ruzovu ciarku.
Pred tym bola taka, ze len ja som ju videla asi 😃
@alexandra2468 no som teda zvedavá keď spravím zajtra test, ako to dopadne. Ďakujem ti aspoň viem, že nie som sama kto mal až tak moc slabú druhú čiarku,. Super že tebe to vyšlo , inak aj ja mám dvojročnú dcérku , pri nej mi vyšiel najprv negatívny test úplne (ale v podvedomí akoby som tušila, že som tehu) a o pár dní úplne koľajnice 2 🙂
@mirka960 ahoj mne vyšla veľmi slabulinká čiaročka tiež a keď som si robila druhý deň tak bola ešte slabšia. V piatok mi doktorka potvrdila tehotenstvo, som v šiestom týždni a skutočne sa tešíme s manželom😍
@dominicka28 ahoj a nemáš ten test odfotený?
@summersunny94 tu je čerstvý ale keď uschol tak to bolo lepsie vidieť. Hlavne by si sa vraj nemala nalievať vodou keď si ho ides robiť. Len sa normálne napiť a keď sa ti dá tak cikaj😀 tento som robila večer a deň na to ráno bol ten bledší
@summersunny94 toto je fotka z piatka. Moj maly gestačny váčok😁 dva týždne dozadu to bola len tá bledá ledva viditeľná čiarka
@summersunny94 inak skús kupovat kvalitnejšie testy z lekárne. Super sú digitálne, pekne mi ukázal aj kedy prišlo k oplodneniu a super je, že sú presné lebo lekárka mi to tiež potom potvrdila
@dominicka28 no to máš peknú čiarku teda, a to je ten silnejší či ten slabší čo si písala? 🙂 A gratulujem prajeme veľa zdravíčka počas celého tehotenstva a aj po pôrode potom ❤️
@dominicka28 malinká mrvinka 🙂 a mala si aj nejaké príznaky? Koľko DC si testovala?
@dominicka28 presne tak isto mi to ukazalo ako vam a dakujem
@summersunny94 to je ten tmavší. Ďakujem krasne. Aj tebe želám všetko dobre, nech ti to vyjde tak ako chceš❤️
@summersunny94 testovala som sa druhý deň po meškaní. V piatok sobotu som mala mať menštruáciu a v nedeľu som sa testovala. Veľmi krátko zvyknem krvácam tak som mala pocit že niečo z toho aj bude😊 boleli má prsia tak ako pri menštruacii a prestalo to v piatom týždni. Aj brucho má pobolievalo ale tiež úplne jak vždy. Dokonca migrénu som dostala pred tým tak som myslela že normálne dostanem menštruáciu jak vždy a nič😀
@dominicka28 takže nemala si žiadny rozdiel medzi PMS a tehotenstvom? To je inak fest zle, že tieto príznaky MS a tehotenstva sú takmer úplne rovnaké v začiatkoch 🙂 človek by hneď inak lepšie vedel ako je na Tom 🙂
@summersunny94 vobec nič nebolo iné od menštruácie. Napríklad som vobec nešpinila po ovulaciu. Ja som sa pýtala na to doktora ešte minuly rok a on mi vysvetlil že takto skoro nemáme čakať iné príznaky ani. Je to teda take smutne lebo niektoré ženy sa tešia keď majú trošičku iné príznaky a zrazu je z toho menzes no. Ale taký je život a čo má byť bude, čo nemá byť nebude. Držím veľmi palce teda aby tá druha čiarka bola tmavo fialová 😊
@dominicka28 ďakujem to naozaj veľmi pekne za podporu. No som zvedavá teda veľmi ako to dopadne, fakt sa už aj bojím testovať po toľkých negatívnych testoch čo som mala 🙂
@summersunny94 treba byť pozitivna, myslieť na to, že si mladá zdrava žena. Počula som, že toto veľmi pomáha pri snažení a keď to nedoberieš tak to môžeš aj počas tehotenstva brať😊 uvidis že aj tebe sa podarí ❤️Pekný deň prajem
@dominicka28 ďakujem krásne ❤️

@mirka960 vyzerá to sľubne. Ale ešte by som zopakovala test o dva dni. Držím palce 🙏. Ja som mala ešte slabšiu čiarku a už mám pri sebe svoj druhý 4 mesačný poklad 😃