icon

Ide o tehotenstvo?

dominisha
Dnes o 12:44

Ahojte s priateľom sa snažíme o babo.
Mešká mi 6 dni menzes. Príznaky nemám, boli ma len trošku podbrusko. 2 testy značky pepino ukázali jemnucku čiarku a tento tiež. Myslite že tehotenstvo? Alebo len duch

anonym_85ab8c
Dnes o 12:47

Prečo zakladať hneď dve témy.... niečo sa na prvom teste črtá.... Kedy bola ovulácia lebo pri 6dňovom meškaní by mala byť druhá čiarka už silnejšia

dominisha
autor
Dnes o 12:48

@dominisha netuším ako to tu funguje. Nevedela som že takto vymažú tému. Tak som založila druhu. Nelicujte ma za to🤣

dominisha
autor
Dnes o 12:50
@anonym_85ab8c

Prečo zakladať hneď dve témy.... niečo sa na prvom teste črtá.... Kedy bola ovulácia lebo pri 6dňovom meškaní by mala byť druhá čiarka už silnejšia

@anonym_85ab8c skúsim si spraviť test ešte zajtra ráno.

dominisha
autor
Dnes o 12:54
@dominisha

@dominisha ešte pre porovnanie

anonym_0d92fb
Dnes o 12:55

Preboha ved uz nezakladaj xy tem k ocuranym testom, su negativne, vsetky

dominisha
autor
Dnes o 13:00

@anonym_0d92fb prečo máš s tým taký extrémny problém? Slušne sa pýtam. Nemusíš si svoje nervy vybíjať na internete a na mňa ktorá netuší ako to funguje. Keď ti to vadi neodpovedaj na niečo čo zakladám. Ďakujem pekný deň

anonym_85ab8c
Dnes o 13:00
@dominisha

@dominisha vyber si nejaký kvalitny test dr max alebo clearblue digi... Viem aké to je čakať či sa podarí..... Ja som 1 a pol roka čakala na poxitivny test po strate v 14tt....

dominisha
autor
Dnes o 13:01
@anonym_85ab8c

@dominisha vyber si nejaký kvalitny test dr max alebo clearblue digi... Viem aké to je čakať či sa podarí..... Ja som 1 a pol roka čakala na poxitivny test po strate v 14tt....

@anonym_85ab8c skúsim ešte tak

anonym_af6980
Dnes o 13:02

A hlavne, fot to za denneho svetla, normalne, nie tieto ciernobiele. Tam nic nevidno a uz vobec nie farbu ciarky, ak by tam nejaka bola. Na Pepino sa uplne vykasli. Tie testy stoja za velke...nic.

anonym_499851
Dnes o 13:24

Dalsia, co jej z toho prepina...

dominisha
autor
Dnes o 13:27
@anonym_499851

Dalsia, co jej z toho prepina...

@anonym_499851 zdržte sa svojich prepnutych komentárov. Ja sa snažím o dieťa 2 roky. A veru takéto komentáre mi ubližujú. Starajte sa o seba a ak nemáte dať nejakú radu, ktorá mi reálne pomôže. Radšej držte jazyk za zubami. Urobíte lepšie aj pre seba 🙂

anonym_0d92fb
Dnes o 13:36
@dominisha

@anonym_499851 zdržte sa svojich prepnutych komentárov. Ja sa snažím o dieťa 2 roky. A veru takéto komentáre mi ubližujú. Starajte sa o seba a ak nemáte dať nejakú radu, ktorá mi reálne pomôže. Radšej držte jazyk za zubami. Urobíte lepšie aj pre seba 🙂

@dominisha klud, ver mi ze s takymto nastavenim urcite neotehotnies, priroda vie co robi...tvoj hnev a hlupost ti naozaj ublizuju. Zalozila si tri temy behom jednej hodiny s negativnymi ocuranimy testami. Vsetci su debili len ty si lietadlo, to naozaj?

dominisha
autor
Dnes o 13:41
@anonym_0d92fb

@dominisha klud, ver mi ze s takymto nastavenim urcite neotehotnies, priroda vie co robi...tvoj hnev a hlupost ti naozaj ublizuju. Zalozila si tri temy behom jednej hodiny s negativnymi ocuranimy testami. Vsetci su debili len ty si lietadlo, to naozaj?

@anonym_0d92fb naozaj máte potrebu riešiť to, že som pridala 3 príspevky? Pretože som nevedela ako to tu funguje. Ach ľudia riešite nepodstatné veci a potom to takto vyzerá. Moje nastavenie bolo správne až pokiaľ som neprišla sem a snažila sa o radu. A nejaké postavičky s anonymnom sa mi snažia pokaziť deň.
Snažíte sa zo mňa urobiť debila za to že som urobila 3 príspevky, pretože netuším ako funguje tato stránka a vy hneď hrrr do mňa. Uvedomte sa. Nie je každý tak múdry ako vy čo dáte správny príspevok na prvú.

dominisha
autor
Dnes o 13:42

A keby dám aj 15 negatívnych testov, snažila som sa o radu a čo najviac vám to priblížiť 🤦‍♀️

sisska96
Dnes o 13:48

ani jedno normálne foto

anonym_499851
Dnes o 14:05
@dominisha

@dominisha To ma mrzi, ale ked tu nahadze 10 ocikanych testov a zalozi 3 temy za den, tak to nebude rychlejsie.

anonym_b25956
Dnes o 14:12

Prosím ta odfot tie testy normalne. Bez efektov a uprav. Normálne odfot a daj sem. To, že fotke upravíš kontrast a farby ti z negatívneho testu pozitívny nespraví. Na takéto upravené testy tu môžeš mať aj 100 komentov, že sú pozit, pokiaľ v skutočnosti vyzerá inak.

motylik2559
Dnes o 14:55
@dominisha

@anonym_85ab8c skúsim ešte tak

@dominisha Ahoj na prvom nieco vidno, na tych dalsich nevidno nic. Ale su aj zle fotky co davas, ciernobiela, alebo potom pre zmenu moc tmave akoby v prítmi fotene. Skus si spravit test este tak o 2dni a potom sem daj fotku do komentara, ale skus taku za dobreho svetla a farebnu, nie ciernobielu🙂 Drzim palce, nech ti to vyjde🙂🍀