Ide o tehotenstvo?
Ahojte s priateľom sa snažíme o babo.
Mešká mi 6 dni menzes. Príznaky nemám, boli ma len trošku podbrusko. 2 testy značky pepino ukázali jemnucku čiarku a tento tiež. Myslite že tehotenstvo? Alebo len duch
Prečo zakladať hneď dve témy.... niečo sa na prvom teste črtá.... Kedy bola ovulácia lebo pri 6dňovom meškaní by mala byť druhá čiarka už silnejšia
@anonym_85ab8c skúsim si spraviť test ešte zajtra ráno.
Preboha ved uz nezakladaj xy tem k ocuranym testom, su negativne, vsetky
@anonym_0d92fb prečo máš s tým taký extrémny problém? Slušne sa pýtam. Nemusíš si svoje nervy vybíjať na internete a na mňa ktorá netuší ako to funguje. Keď ti to vadi neodpovedaj na niečo čo zakladám. Ďakujem pekný deň
@anonym_85ab8c skúsim si spraviť test ešte zajtra ráno.
@dominisha vyber si nejaký kvalitny test dr max alebo clearblue digi... Viem aké to je čakať či sa podarí..... Ja som 1 a pol roka čakala na poxitivny test po strate v 14tt....
A hlavne, fot to za denneho svetla, normalne, nie tieto ciernobiele. Tam nic nevidno a uz vobec nie farbu ciarky, ak by tam nejaka bola. Na Pepino sa uplne vykasli. Tie testy stoja za velke...nic.
Dalsia, co jej z toho prepina...
Dalsia, co jej z toho prepina...
@anonym_499851 zdržte sa svojich prepnutych komentárov. Ja sa snažím o dieťa 2 roky. A veru takéto komentáre mi ubližujú. Starajte sa o seba a ak nemáte dať nejakú radu, ktorá mi reálne pomôže. Radšej držte jazyk za zubami. Urobíte lepšie aj pre seba 🙂
@anonym_499851 zdržte sa svojich prepnutych komentárov. Ja sa snažím o dieťa 2 roky. A veru takéto komentáre mi ubližujú. Starajte sa o seba a ak nemáte dať nejakú radu, ktorá mi reálne pomôže. Radšej držte jazyk za zubami. Urobíte lepšie aj pre seba 🙂
@dominisha klud, ver mi ze s takymto nastavenim urcite neotehotnies, priroda vie co robi...tvoj hnev a hlupost ti naozaj ublizuju. Zalozila si tri temy behom jednej hodiny s negativnymi ocuranimy testami. Vsetci su debili len ty si lietadlo, to naozaj?
@dominisha klud, ver mi ze s takymto nastavenim urcite neotehotnies, priroda vie co robi...tvoj hnev a hlupost ti naozaj ublizuju. Zalozila si tri temy behom jednej hodiny s negativnymi ocuranimy testami. Vsetci su debili len ty si lietadlo, to naozaj?
@anonym_0d92fb naozaj máte potrebu riešiť to, že som pridala 3 príspevky? Pretože som nevedela ako to tu funguje. Ach ľudia riešite nepodstatné veci a potom to takto vyzerá. Moje nastavenie bolo správne až pokiaľ som neprišla sem a snažila sa o radu. A nejaké postavičky s anonymnom sa mi snažia pokaziť deň.
Snažíte sa zo mňa urobiť debila za to že som urobila 3 príspevky, pretože netuším ako funguje tato stránka a vy hneď hrrr do mňa. Uvedomte sa. Nie je každý tak múdry ako vy čo dáte správny príspevok na prvú.
A keby dám aj 15 negatívnych testov, snažila som sa o radu a čo najviac vám to priblížiť 🤦♀️
ani jedno normálne foto
@dominisha To ma mrzi, ale ked tu nahadze 10 ocikanych testov a zalozi 3 temy za den, tak to nebude rychlejsie.
Prosím ta odfot tie testy normalne. Bez efektov a uprav. Normálne odfot a daj sem. To, že fotke upravíš kontrast a farby ti z negatívneho testu pozitívny nespraví. Na takéto upravené testy tu môžeš mať aj 100 komentov, že sú pozit, pokiaľ v skutočnosti vyzerá inak.
@anonym_85ab8c skúsim ešte tak
@dominisha Ahoj na prvom nieco vidno, na tych dalsich nevidno nic. Ale su aj zle fotky co davas, ciernobiela, alebo potom pre zmenu moc tmave akoby v prítmi fotene. Skus si spravit test este tak o 2dni a potom sem daj fotku do komentara, ale skus taku za dobreho svetla a farebnu, nie ciernobielu🙂 Drzim palce, nech ti to vyjde🙂🍀

Prečo zakladať hneď dve témy.... niečo sa na prvom teste črtá.... Kedy bola ovulácia lebo pri 6dňovom meškaní by mala byť druhá čiarka už silnejšia