Ide podľa testu o možné tehotenstvo?
Ahojte že chcem sa opýtať na váš názor . Vidíte aj vy tam tu druhu bielu čiarku ? Myslíte že môžem byť tehu ?

@zuzunkaaaa mne to skôr pripadá ako kanálik. Skús o pár dni
@bambulienka25 na fotke to je dosť slabo vidieť ale v skutočnosti priesvitala tam biela čiarka pravdupovediac aj priateľ to tam videl len som chcela aj váš názor počuť ... samozrejme urobím si ešte jeden snáď bude pozitív ďakujem
@bambulienka25 veď to vám píšem že tak to nie je vidieť ale bola tam druhá taká biela čiarka neviem ako to vám mám vysvetliť
@zuzunkaaaa ak je biela je to len kanálik. Mala by byť aspoň sfarbená do ružova.
@viktoria1425 áno skúsim určite ale 2 testy mi takto ukázali 😏
Pokiaľ tam nie je náznak farbiva, test je negatívny.. Veľa šťastia nabudúce 🍀
@riderka1 bohužiaľ len znak bielej čiarky som videla . Hoc aj keď som si ho skoro robila lebo menštruácia má prísť až 5maja lenže my chceme bábätko tak preto som si už teraz robila skúsim o pár dní
@riderka1 ja som len skúšala či mala stien niektorá z vás skúsenosť s týmto
Nie,toto je chybny test urcite kedze je ciarka biela.Keby to bol dusik tak je to slabucke ale do ruzova.
@maminkadeticiek 2 testy som si robila jeden večer a druhý hneď ráno a obidve boli rovnaké . Myslíte že obidve boli chybné ?
je to len presvitajuci kanalik. pri zacinajucom tehotenstve by mala byt testovacia farebna. v tomto pripade taka do cervena/ruzova. tvoj test je negativny. ale sprav si test o 2-3 dni neskor opat.
@zuzunkaaaa Bola to rovnaka znacka?Myslim si ze ano ak je to uplne biele.Ale hlavne si myslim ze je sialene skoro na testovanie.Ducha testukaze NAJSKOR 9 den po ovulacii aj to super dobry a citlivy test a nie takto skoro ked az 5.5.cakate MS.Najskor ma zmysel testovat 1-2.5.Ved len 9-10 dni (po ovulacii) trva kym sa vajko uhniezdi v maternici a az potom sa zacne vyluvovat HCG,takze teraz to fakt nema ziaden zmysel.Verte mi,svojho casu som sa tiez natestovala ajajaaaj,mesiace a mesiace 😁
@maminkadeticiek Áno rovnaká značka, veď to že radšej si ho spravím neskoršie len keď človek chce tak je nedočkavy uz dlhšie sa snažíme už jednu dcérku máme a chceme druhé. Ďakujem pekne za váš názor
@clori áno skúsim ďakujem
Na teste musí byť ružová čiarka a aj úplne slabá sa dá podľa mňa zachytiť foťákom.Všetko čo je sivé, biele je len presiaknuté.
ak je čiarka biela tak to vidno len kanálik :/
@zuzunkaaaa menzes mas mat 5.5?? Ved to si mozno tak max v strede cyklu. Uz si po ovulacii? Ak ano, kolko DPO si? Ak by si mala lutealnu fazu aj 17 dni (momentalne mas 15 dni do menzesu), tak fakt nechapem naco testujes uz teraz. Aj keby si ostala tento cyklus tehotna, tak test ti to teraz urcite nepovie.
Po oplodneni nastava uhniezdovanie na 5-10 den. Cize faaaaaakt zbytocne testujes.
Btw uz jedno dieta mas - vies ako funguje zensky cyklus?
@zuzunkaaaa Ak mas dostat 5.5. tak teraz si cca v strede cyklu. Aky ma zmysel testovat?
Pises, ze lebo my chceme babatko. Ok, ale zisti si najprv nieco o svojom cykle a ludskom tele, lebo co robis nedava zmysel.
Dobre ženy viem že som si ho robila skoro ako to funguje lenže necítila som sa dobre a keďže s partnerom chceme bábo tak som skúsila už teraz poznám ženy ktoré mali menštruáciu a boli tehu. Ja som len chcela počuť názor lebo nestretla som sa s takým testom že bolo vidno akokeby bielu čiarku na fotke to až tak nevidno ... Ďakujem pekne za vaše názory a odpovede pekný večer 🙂
@zuzunkaaaa Ak vidno bielu tak je to presvitajuci kanalik. Ciarka ma byt ruzova. Ale ved uz uvidis lekara podla krvi ze ako na tom si.