Ide podľa vás o tehotenstvo?
Dobrý deň chcem vás poprosiť či to niekto tak mal viete urobila som si tehotenský test ukázalo mi že som ale volali divní čiarka je slabá ale na tej čiarke slabej sa ukázal to prisahám ešte taký silnejší tenulinkya cez ten tenulicky pásik také do šikmá také 2 bodky alebo mini čiarky ukázalo to takto niekomu
@paulina123456 ja celkom nechápem čo tým myslíš, silnejší tenulinky? Tak teraz aký? Foto nemas?
@stellarstar tenučká čiarka ako by ste s perom čiarky na zošit spravili
@stellarstar
@jaskolka vyskúšam naposledy som mala svoje dni v júni 23.a môžte mi poradiť prosím vás strašne ma bolia kríže a pod bruchom ako keby som mala dostať menštruáciu.a je normálne keď mám od nedele večera behačky no myslím hnacku
@paulina123456 urob ešte raz test z ranného moču. Keď si mala 23.6 naposledy ms to by ti už dávno ukázal test pozitivitu. Tipujem ze to budeš mať nejaký zápal alebo myom etc. Slov na gyndu
@stellarstar vyskúšam lebo fakt mám slabucku čiarku bolieva má ako aj podbruchom ako pri menštruácii ale vždy ma preženie a potom ťa bolest ešte je ale pod bruchom ľavá a pravá strana
@paulina123456 som čítala že pozitivitu môže aj myom ci cysta spôsobiť. Musíš kuk na nete nie som si v tom istá. Keď píšeš ze máš bolesti a aj ms ti mešká. Ale bez vyšetrenia sa tu môžeme len dohadovať
@stellarstar jasné ja zabehnem doktorke lebo ja som to mávala s menštruáciu takto do marca som mávala stále 15steho.aprili som mala 28-29.maji som mala 26 a jún 23 posledná.objednam sa gynekologicke
@paulina123456 určite sa objednaj a nechaj sa skontrolovať. Držím palce
@jaskolka dobrý deň môžem sa vás niečo opitat
@paulina123456 áno
@jaskolka chcem sa spitat že či by ste mi nevedeli poradiť viete dosť dlho som nemala žiadny výtok dnes som mala taký že som si musela dať vložku mala som taký vodnaty číry taký ako voda ale spolu s takým hustým hlienom ale ten hustý hlien bol hrudkovity bolo ho toho hrudkoviteho dosť no a len po pár hodinách je hrudkoviteho menej a podbruchom má boli.dakujem vám vopred za radu pomoc so srdca
Tak ťažko povedať, čo to môže byť, zápal, mykoza, aj v tehotenstve môže byť výtok neviem, aké boli ďalšie testy.
Najlepšie fakt ísť ku gynekológovi, ten pripadne spraví aj vytery

@paulina123456 mozno chybny test
Urob si nový a uvidíš