Implantačné špinenie
Ahojte, prosím vás o radu, cyklus mám nepravdelny cca 35 dňový, dnes som 28 DC a pociťovala som aj také bolesti podbrusia a po pohlavnom styku keď som išla na toaletu mala som bledoruzove špinenie, potom trošku do hnedá a už nič. Je možné že práve vtedy bolo tzv. "Uhniezdenie"? Alebo to nemá s tým nič spoločné? Na test je ešte skoro, o dieťatko sa snažíme už takmer rok. Preto mi to možno dalo takú malú nádej. Ďakujem krásne za odpovede.
@dejna_ tiež si mala po pohlavnom styku špinenie a bolo to vlastne uhniezdenie? 🙂
Áno presne tak spinenie bolo skôr ružové a ako lyžička slabo ružovej vody by som to definovala
@dejna_ presne tak som to aj ja mala, hneď za tým ešte večer som mala uuuuplne troskicku bledunko hnedého špinenia a potom všetko prestalo , doteraz nič. 🙂
@dejna_ a prosím ťa koľko dní od tohto spinenia si robila test keď si zistila že si tehu?
V pondelok má vystrašilo spinenie a v piatok pozitívny test v sobotu som mala dostať ...
@dejna_ a to si už mala jasne pozitívny alebo len takú slabunku čiarku?
Jasné pozitívny ale mala som ovulaciu posunutú už na 11 DC takže to môžeš mať iné

Áno môže to byť ..ja som to tak mala ❤️ držím palce 🙏🍀❤️