Iná menštruácia: Znamená to tehotenstvo?
Ahojte baby, pred ms som dostala akýsi čudný zápal mykozu ale bez výtoku len svrbenie čo je zvláštne ja keď mykozu tak riadnu aj s výtokom , dala som si canesten tabletku jednu a kremovala som pár dní. Ustúpilo - prešlo. Následne na to mi ale meškali tri dni krámy. A keď prišli boli o dosť slabšie ako mávam. Mňa doslova zalieva na nočnú vložku každú hodinu, že mi to ide až po stehnách. Idú zo mňa kusy že ich môžem chytať do dlane. Tento krát trvali 3-4 dni ale bez vystelky maternice len čistá krv. Ja čo som nikdy nemala rada sladké nejak extra sa idem zblázniť za sladkým, prsia ma bolia aj po kramoch, naduta som boli ma cely spodok ako keby pred ms ze bola žily na stehnách od slabín a maternica vaječníky. Už mám dva dni po ms urobila som si test a vyzerá negatívny nejakého extra ducha som nevidela. Zajtra ráno idem k dokymu (snáď nemá dovolenku lebo ma picne) ale som zvedavá i keď už jedno dieťa mam a snažíme sa o druhé už 9 mesiacov a nedarí sa nám.
Podľa všetkého aj pri synovi som musela mať raz menzes lebo sa narodil o niečo skôr a nechápali ze ma vysokú pôrodnú váhu na svoj týždeň. Čiže to tak nejak asi vychádza.
Baby napíšte mi vaše skúsenosti lebo sa do rána zbesniem 😀
Ďakujem 🙏🏼❤️
@dadka1997 vyššie som to vysvetlila. Pri synovi som si tiež jednu menštruáciu odtočila. A po plodných dňoch som robila test a to som už musela byt tehotná podľa týždňov a až ta ďalšia neprišla len špinenie trošku a drb hneď som bola v 7 týždni. Preto sa pýtam. Všetko som vysvetlila vyššie. Syna máme už 8r. O toho sme sa tiež snažili 11 mesiacov bez úspechu. Teraz ďalších 9 zatiaľ ale nejdu mi tie chute do hlavy. Keby to bola psychika ta by po kramoch prešla väčšinou keď som si to nahovarala ako krami došli prešla fantázia... Dnes som jedla zavináča s jahodovým jogurtom a spala by som nonstop. Ráno som bola len u kaderníčky, potom s mužom a synom ostrihať neurobila som nič prišla som domov a spala som 2h ako zabitá a to som v noci spala krásnych 8-9h...
Preto mi to nejde do hlavy lebo skúsenosť mi dáva chrobáka do hlavy. A som zvedavá tak sa len pýtam 🙂
@julia2002 ale pri synovi som nemala. Preto sa nad tým pozastavujem. Už som bola tehotná prišla ms dva týždne po nej test negatívny až na ďalšiu ms už neprišla len špinenie išla som k dokymu a hneď že 7 týždeň. Čiže mi test mesiac neukázal nič. A na Sone to neuvidí ešte ak by jedine krv zobrať lebo test negatívny zatiaľ... Keby sa mi to už nestalo ani nad tým nerozmýšľam.
@queendasadee tak si potom otehotnela medzi tym alebo pocaš menstruacie .. no sak ked pojdes za dr nic za to nedas ale ja si myslim ze tehotna nebudeš.. ale drzim palce

@queendasadee ak ti po menstruacii vysiel test negativne, preco rozmýšľaš nad tehotenstvom ? Tehotna urcite niesi a dr pojdes zbytočne, môžeš byť rada za kratke slabe krvacanie bez kusov, .. praveze ak idu z teba kusy je to horsie .. a meskala ti preto, lebo si si davala vklady, mala si mykozu