Je bolesť prsníkov predzvesť tehu?
asi 5dni ma bolia prsia na dotyk...aj sa mi trosku vraj zvacsili....aj som mala krce v bruchu lenze menzes mam mat o dva tyzdne....aj hnacku som mala je mozne ze tabletka antiky nazaucinkovala?alebo to je nieco vaznejsie .....prosim vas o nazor
praveže pri prvej malej som ju nemala...idem si pre test....som zvedava 🙂
@babls5 mna zacali boliet hned po poslednej ms pred tehu cize 3 tyzdne pred dalsou ms a to som nevedela preco bo sme sa snazili cez plodne dni minuly cyklus no neva,ale ty beries antikoncepciu vsak?tak to neviem ,mna aj stipali bradavky obcas a prsia sa mi nadvihli pekne 😉
@babls5 daj vediet ako 😉
no bradavky sa mi zacervenali....a prsia ma bolia dost 🙂 dnes do obeda vam dam vysledok testu 🙂
baby caute, bolia vás celé prisia? mna iba bradavky, ako keby som si ich súchala šmirglom :(
ahoj a jake beres tabletky? me to delalo kdyz jsem mela tusim dianette, to jsem myslela ze mi prsa prasknou a krece v podbrisku jsem mela takove, ze jsem se nemohla ani narovnat. byla jsem u doktora, zadne onemocneni nenasel. tak jsem vysadila HA uplne a preslo to.
podla mňa keď berieš HAK to není tehotenstvo ale hormonálnymi tabletkami. Mňa prsia boleli keď som bola tehu ale začali tak tesne pred očakávanou ms.
Test negativny :-\

@babls5 ťažko povedať. skús test, možno niečo ukáže.
ja som bola tehu aj keď som mala MS