icon

Je bolesť prsníkov predzvesť tehu?

babls5
25. feb 2013

asi 5dni ma bolia prsia na dotyk...aj sa mi trosku vraj zvacsili....aj som mala krce v bruchu lenze menzes mam mat o dva tyzdne....aj hnacku som mala je mozne ze tabletka antiky nazaucinkovala?alebo to je nieco vaznejsie .....prosim vas o nazor

vefi89
25. feb 2013

@babls5 ťažko povedať. skús test, možno niečo ukáže.
ja som bola tehu aj keď som mala MS

babls5
autor
25. feb 2013

praveže pri prvej malej som ju nemala...idem si pre test....som zvedava 🙂

lllllllllllll
25. feb 2013

@babls5 mna zacali boliet hned po poslednej ms pred tehu cize 3 tyzdne pred dalsou ms a to som nevedela preco bo sme sa snazili cez plodne dni minuly cyklus no neva,ale ty beries antikoncepciu vsak?tak to neviem ,mna aj stipali bradavky obcas a prsia sa mi nadvihli pekne 😉

lllllllllllll
25. feb 2013

@babls5 daj vediet ako 😉

babls5
autor
25. feb 2013

no bradavky sa mi zacervenali....a prsia ma bolia dost 🙂 dnes do obeda vam dam vysledok testu 🙂

boobaa
25. feb 2013

baby caute, bolia vás celé prisia? mna iba bradavky, ako keby som si ich súchala šmirglom :(

misza1
25. feb 2013

ahoj a jake beres tabletky? me to delalo kdyz jsem mela tusim dianette, to jsem myslela ze mi prsa prasknou a krece v podbrisku jsem mela takove, ze jsem se nemohla ani narovnat. byla jsem u doktora, zadne onemocneni nenasel. tak jsem vysadila HA uplne a preslo to.

mia_31
25. feb 2013

podla mňa keď berieš HAK to není tehotenstvo ale hormonálnymi tabletkami. Mňa prsia boleli keď som bola tehu ale začali tak tesne pred očakávanou ms.

babls5
autor
25. feb 2013

@misza1 beriem deylettle 🙂

babls5
autor
25. feb 2013

Test negativny :-\