Je chyba vo mne ?
Dobrý večer , s partnerom sa snažíme o bábatko , nechránený styk sme mali 1 januára a 5 januára som mala dostať menzes ktorý som nedostala , prišlo iba jemné špinenie , ako dni išli som na sebe začala vnímať že mám v podbrušku nejaké divné pichanie , a iné príznaky ako zmena na pleti či nafúknuté podbruško ... Dnes som si robila test a bol negatívny tak teraz nechápem keď to nieje tehotenstvo čo by mi mohlo byť ... Posledný týždeň som mávala aj zvracanie a nechuť ku cigaretám ktorú som doteraz nemala .... Mám 25 rokov a podľa minulej kontroly som úplne zdravá ...
A to ste sa “snažili” iba jeden den?
Slabá menštruácia alebo teda to špinenie mohlo byť spôsobené rôznymi faktormi, stres, zmena režimu, choroba, mohlo ísť o anovulačný cyklus (aj keď na kontrole nebol žiadny problém)... ostatné prejavy môžu byť veci, ktoré si si zrazu viac všímala alebo tiež dôsledok rozhádzaných hormónov... od toho 5. januára si si prvýkrát robila test až teraz? pred tým nie? možno by bol pozitívny a išlo o biochemické...
@anonym_autor na 99% je ovulácia 4 dni pred menštruáciou nepravdepodobná, obzvlášť pri pravidelných cykloch. No stále je tu 1%. Existujú prípady keď žena otehotnela pred menštruáciou alebo aj počas nej. Vysoko nepravdepodobné, ale nie nemožné. Oneskorenie menštruácie však môže spôsobiť viac faktorov než iba tehotenstvo stres, choroba... Tehotenský test po 4 dňoch velmi nemá šancu ukázať tehotenstvo, skús po 14 dňoch, kedy sa hladina HCG skôr dá detekovať testom.
@anonym_autor na 99% je ovulácia 4 dni pred menštruáciou nepravdepodobná, obzvlášť pri pravidelných cykloch. No stále je tu 1%. Existujú prípady keď žena otehotnela pred menštruáciou alebo aj počas nej. Vysoko nepravdepodobné, ale nie nemožné. Oneskorenie menštruácie však môže spôsobiť viac faktorov než iba tehotenstvo stres, choroba... Tehotenský test po 4 dňoch velmi nemá šancu ukázať tehotenstvo, skús po 14 dňoch, kedy sa hladina HCG skôr dá detekovať testom.
@manzelskyporadca ona mala nechraneny styk 1.1. Test si robila dnes - 29.1. - keby bola tehotna, uz by mala kolajnicd.

No, dosť malá pravdepodobnosť. Že 4 dní pred MS si mala plodné dni. Ešte aj test vyšiel negatívny. A môže to byť úplne hocico iné.