Je duch na tehotenskom teste?
Ahojte žienky, ako ťažko povedať či som tehu, ale býva mi zle tak som skúsila testnut, a zajtra zavolám dokimu, lebo ma bolieva v podbrušku.Vidíte tam niečo, či iba ja.

nic nevidno
Snehobiele= negatívne=jedna čiarka
@mariapechova12 a ešte raz, nech ti je rozumieť 😁
@mariapechova12 to nie je digitálny test hlavne 😅
@janai1 aha tak potom ja neviem preto sa chcem podelit svami dakujem za kazdy nazor
@mariapechova12 o čo sa chceš s nami podeliť?
@mariapechova12 ja tam vidím 2
@eri28 Tvoj je negatívny
@mariapechova12 A ty vyskúšaj inú značku testu. Pepino nie je veľmi spoľahlivý, už tu toho bolo popísané o nich. A nie je to digitálny test
@eri28 zaujímalo ma kto objavil toto duchovanie, testujem keď mešká MS inak nevidím dôvod na skoršie ocikavanie testu a polemizovanie 🤦🏼♀️ za mňa teda duch nie je čiarka a neberiem ho ako regulérne potvrdenie testu... a na tvojich testoch nie je vidieť nič, takze negatívny.. ak máš pochybnosti o pravdivosti testu, opakuj test o 2-3 dni
@bejbs123 tu mas tu druhu ciarku
@mariapechova12 ja som pisala autorke,nie vam,ale na vasom teste je sedy kanalik,test po limite je neplatny,vydrzte 2dni a test zopakujte
@avakona chcela som volať, aj koli tomuto, ale mám toho aj viac, ale toto už nemusím rozoberať, lebo viem prečo som mala bolesti v podbrušku, dneska som zistila, že som zase zabudla antikoncepciu…, čiže idem na injekcie radšej sa tieto tabletky obcas zabudnem a potom stresujem.
@bejbs123 dakujem
@mariapechova12 ja vidím ducha
@eri28 premoceny test

@eri28 snehobiele