Je duch na teste znakom tehotenstva?
Prosím poradte mi či tam vidíte dačo? Mensmtruáciu som mala dostať dnes ale pocity že by mala príst menštruácia je minimálna. Skôr ma bolí v ľavo v podbrušku a občasné pichnutie zo spodu.
Test na ľavo robený v sobotu a ten v pravo dnes s ranného moču.
Myslíte si že čiarka je trošku silnejšia alebo si to len nahovaram? Alebo mal dakto podobné príznaky a bolo to tehotenstvo?

@anonym_autor tiez som mala dnes dostat a mam taku slabu ciarku, takze si musime pockat
@anonym_dcd2f0 a máš aj dajaké príznaky??
@anonym_autor rozumiem čo vidíš, ale podľa mňa ak by toho 3.1 bola čiarka aká bola tak 5.1 by už mala byť podstatne silnejšia. Mne príde rovnaká. Ja som mala jeden deň slabú čiarku a na druhý deň jasne viditelnú červenú. Nedá sa povedať, že je to pozitívny test, niekedy tie testy takto ukazujú.
@anonym_dcd2f0 a máš aj dajaké príznaky??
@anonym_autor nemam zatial, este je skoro na priznaky, ja som ani pri 1 nemala vyrazne priznaky, stale som mala pocit, ze pride menzes a to mam aj teraz. Ciarka je dost slaba, takze sa zbytocne netesim.
@anonym_autor nemam zatial, este je skoro na priznaky, ja som ani pri 1 nemala vyrazne priznaky, stale som mala pocit, ze pride menzes a to mam aj teraz. Ciarka je dost slaba, takze sa zbytocne netesim.
@anonym_dcd2f0 ako si natom dnes? Prišla menštruácia?

Na tom dnešnom niečo slabučké vidno, skús testovať o dva dni tou istou značkou, teraz ti ostáva len čakať