Je ešte šanca, že budem tehotná?
Ahojte dnes som asi 10dpo testy biele myslite že je ešte šanca ? :/ prikladám aj graf 🙂

Áno, šanca je tam vždy nejaká, treba dúfať a skúšať ďalej. 😉
Keď ja už nevládzem rok a pól snaženia a stále nič😭
@magic08 lf mám 15 dni
Vyšetrenia mate spravené? Rok a pol je dlhá doba
Na 10.den by mala byť už aspoň slabá čiarka...
@gejb mame ja mám pco a muž teratozoospermie 2%
Nam sa podarilo presne po roku a pol, ked som si povedala že kašlem na to a hneď najbližší cyklus som otehotnela a už som v 21tt😂 je to otrepana rada ale fakt to zjavne pomaha keď na to prestaneš myslieť
@miracle25 pokial je tam aj nejaka diagnoza tak by som to riešila tou inseminaciou, kamoška na tom bola a hned na prvý šup otehotnela...mužove spermie boli pomalšie tak jej ich striekli do alebo ku vajcovodu rovno... ja popravde neviem ako to presne funguje kedže som to nepodstupila :D alebo umelým lebo sa zbytočne človek trápy, ja nemam jeden vajcovod pre mimomaternicové tehotenstvo preto to trvalo tak dlhšie ale určite je niekedy lepšie si dopomôcť než čakať na zazrak.
A ovulaciu mávaš aj keď máš pco?
@gejb užívam clostilbegyt takže áno mám ale aj pred ním som mala síce o dosť neskôr ale bola
@miracle25 tiež veľmi rozmýšľam nad iui avšak z centra napísali že musia byt spermie aspoň 3%
My sme sa snazili 3 roky, boli sme 3x na IUI, bez výsledku. Tak som si povedala, že teraz neriešme, užime si leto, poďme na dovolenku a potom sa rozhodneme čo ďalej. Po návrate z dovolenky som zistila, že som tehotná 😀 mimochodom aj môj má teratozoospermiu, takže šanca je vždy len treba veriť, držím palce🙂

šanca je vždy, kym nenastúpi menstruácia. No ja som pri všetkych tehotenstvach mala viditelnú ruzovu čiarku na 10 dpo. Ale u kazdého sa inak vylučuje hcg, tak nic nie je stratené, kym su teploty hore. aku dlhú mas LF?