icon

Je ešte skoro na tehotenský test?

monelly
22. feb 2024

Ahojte dievcata, viem, ze tato tema sa tu riesi stale. Ale vyskusam aspon o par rad.
Snazime sa s manzelom o 3 babo. Mam tyzden pred menstruaciou a mam bolesti. Nikdy som to nemala vzdy tak 2 dni. Teraz tyzden krize, podbrusko, pichalo ma v prsiach aj slabe bolesti, sem tam ma zapichalo aj v podbrusku. 2 dni pred menst. ma vzdy bolieba hlava a nepomoze ziadny liek a teraz tyzden pred ma uz bolela myslela som ze mi uz pride ale neprisla ale bolesti mam stale. 31.1 som dostala ms 4 dni, 20.2 som bola na pp u gyndy a nic skusila som aj test nic.
Je to este skoro? Dakujem za kazdu radu.

colsami
22. feb 2024

Jasne ze je skoro. Nastuduj si (a odsleduj) kedy cca byva ovulacia a bude Ti jasne ze je skoro.

Navyse vzdy je dobre testovat az pri vynechani ms. Tyzden pred to nema absolutne vyznam.

monelly
autor
22. feb 2024

@colsami dakujem, ja viem.. len som akasi nedockava 🤦🏼‍♀️

uhnakova
22. feb 2024

Ak je pravidelný cyklus, tak ovulácia je zhruba dva týždne pred menštruáciou, u niekoho môže byť aj len 12 dní pred menštruáciou. Čize len pred týždňom alebo ešte menej si mala ovuláciu. Ak došlo k oplodneniu, vajíčko sa po troch až siestich dňoch dostane do maternice, po šiestich až desiatich dňoch sa zanorí do výstelky a začne produkcia hcg. Preto v optimálnom prípade ukáže tehotenský test asi 2 dni pre očakávanou menštruáciou. Týzdeň pred určite nie, ešte nie je uhniezdené v maternici.

monelly
autor
22. feb 2024

@uhnakova dakujem za odpoveď. Ovulaciu citim, vzdy ma pobolieva v lavom vajicku, tak uvidim no musim pockat 🙂

dadka1997
22. feb 2024

@monelly tie priznaky co opisuješ, su klasické pri pms.. velmi skoro by si testovala .. pockaj ci pride alebo nepride

eviulenka
Autor odpoveď zmazal