Je lepšie robiť tehotenský test ráno?
Ahojte, ms mi mešká dnes 4 dni. Posledná ms bola 14.5-18.5 nemeskala ani deň. O bábätko sa snažíme 4 mesiace áno viem krátka doba. Dnes som si kúpila test z tesca, keďže neboli otvorené lekárne. Avšak niečo sa mi na teste marí len na pár fotkách ostatné fotky nevidím nič. Test som si robila večer , myslite že je väčšia šanca robiť test ráno? Vidíte tam aj vy niečo?

Nie
Nie.
Po 4 dňoch meškania by ti koľajnice oči vyrazili.
Nie.
Po 4 dňoch meškania by ti koľajnice oči vyrazili.
@koniarova asi ťažko, keďže pri prvej dcérke mi test normálne ukázal až po 8 dňoch 😊
Tak ty si potom rarita. 😁 Nuž, čakaj ešte. Tento test je negatívny.
Nie
Tak ty si potom rarita. 😁 Nuž, čakaj ešte. Tento test je negatívny.
@koniarova prečo by? Poznám celkom dosť žien čo niektoré boli podobne na tom, to asi na modrom koniku si ženy iné🙂
zatial je test negativny
Ja tam vidím veľmi bladu čiarku.Skuste ten digitálny 🙂
Ja tam vidím veľmi bladu čiarku.Skuste ten digitálny 🙂
@jarulienka121 áno zajtra sa chystám spraviť ten, neviem prečo ale ako som nahodila fotku sú strašne rozmazané. Tento test som kúpila iba na rýchlo.
Ja tam ale čiarku vidím,ja som mala taký tiež a bol pozitívny a mala som tiež aj situáciu kedy tam bola bledá čiarka a nebola som teho.V každom prípade veľa šťastia 🙂
Nic
Toto je jasne negativny test.
Test je negativny, skús o dva dni ak ms nepride
ms moze meskat z roznych dovodov. hoci si to mnohe zny myslia,a le pokial je cyklus pravidelny, nemusi chodit na den presne, moze prist aj s odstupom par dni.
na pozitivny test reba mat viditelne ciarky, elbo patranie po duchoch nema vyznam, tm je istota tehu pomerne nizka, az kolajnice naisto tehu potvrdia.
Tiež vidím. Skus kúpiť mamatest. Ma najviac farbiva. Inak mne vždy ukázal krajšiu čiarku nie z prvého mocu. Ovulaciu asi nemáš odsledovanie, tak môže ukázať neskôr
Ahoj ja vidím, silnie ?
ms moze meskat z roznych dovodov. hoci si to mnohe zny myslia,a le pokial je cyklus pravidelny, nemusi chodit na den presne, moze prist aj s odstupom par dni.
na pozitivny test reba mat viditelne ciarky, elbo patranie po duchoch nema vyznam, tm je istota tehu pomerne nizka, az kolajnice naisto tehu potvrdia.
@majamat tehotenstvo dávno potvrdené, tie ktoré sa snažia si myslím že je fajn pozerať aj tých duchov na teste. Prajem pekný zvyšok dňa. 😊🥰🥰
tak gratulujem, ale nesuhlasim,. nikde som nepovedala, ze taka zena tehu nie je, tvrdim iba jednu vec., test s duchom to nepotvrdi.
ani nemoze. potom co potvrdil tym 80% co maju ducha a tehu nie su?
pricom staci len pockat par dni a potom bude test jasny na 100%. nemusi sa cakat rok,a ni mesia, len par dni.
Ja tam ale čiarku vidím,ja som mala taký tiež a bol pozitívny a mala som tiež aj situáciu kedy tam bola bledá čiarka a nebola som teho.V každom prípade veľa šťastia 🙂
@jarulienka121 ahoj vidíš aj ty prosím ťa takú slabú druhú čiarku na ľavo pod tou oranžovou bodkou alebo si to len veľmi prajem ?
@jarulienka121 ahoj vidíš aj ty prosím ťa takú slabú druhú čiarku na ľavo pod tou oranžovou bodkou alebo si to len veľmi prajem ?
@denda2025 ja vidím, držím palce
@denda2025 áno vidím,gratulujem
@denda2025 áno vidím,gratulujem
@jarulienka121 dnes som si robila digitálny a nič 😪
@jarulienka121 dnes som si robila digitálny a nič 😪
@denda2025 vyskúšajte ešte normálny totižto ja som si dala pri prvom tiež digitalny a vypísalo mi takto asi zle som urobila potom som ešte kúpila 2 digitálne a bolo pozit.Vyskusajte ešte ďalší test.A držím palce ❣️
@denda2025 vyskúšajte ešte normálny totižto ja som si dala pri prvom tiež digitalny a vypísalo mi takto asi zle som urobila potom som ešte kúpila 2 digitálne a bolo pozit.Vyskusajte ešte ďalší test.A držím palce ❣️
@jarulienka121 niekto tvrdí že ten je lepší niekto že ten , skúsim si zajtra z ranného moču spraviť test ale podľa mňa by už asi ozaj niečo ukázalo , totižto zajtra by som mala dostať aj menzes 🤷

Neviem prečo ale ako som sem pridala fotky tak sú rozmazané no originál fotky nie su