icon

Je Mama test spoľahlivý?

mirkaaaaa23
20. jún 2025

Mama test 2 dni pred MS, pred 4 dňami Pepino slabé čiarky (náznak) a dnes už jasné 2 čiarky, je Mamatest spoľahlivý test? Test som robila len na základe skorých príznakoch - boľavé prsia, napnuté, ťahanie v podbrušku, únava neskutočná, biely výtok, melón ktorý zbožňujem mi smrdel ako rybina (tuniak) a tam som spozornela, že aha tak asi sa podarilo 😁 .. a za týždeň aj niečo +váha cez 1kg..
Chcem vedieť len Vaše názory 😍 ..

Je Mama test spoľahlivý?
matusa_153
20. jún 2025

@mirkaaaaa23 vyzerá to nádejne, ja som dnes 11dpo, včerajšie sú dva testy na foto, dnešný je mamatest je silnejší ako včera, takze dúfam že to neni falošne 😁 mala som aj toptest z poobedneho mocu ale tam bola ciarka slabšia

mirkaaaaa23
autor
20. jún 2025
@matusa_153

@mirkaaaaa23 vyzerá to nádejne, ja som dnes 11dpo, včerajšie sú dva testy na foto, dnešný je mamatest je silnejší ako včera, takze dúfam že to neni falošne 😁 mala som aj toptest z poobedneho mocu ale tam bola ciarka slabšia

@matusa_153 Ajaaaaj, mám pocit, že sme na tom akosik podobne - rovnako s testami 😁😁🙏

mirkaaaaa23
autor
20. jún 2025
@matusa_153

@matusa_153 Ja som 10DPO 😁 takže asi to ozaj vyzerá byť nádejne aj u teba aj u mňa 😁

matusa_153
20. jún 2025
@mirkaaaaa23

@matusa_153 Ajaaaaj, mám pocit, že sme na tom akosik podobne - rovnako s testami 😁😁🙏

@mirkaaaaa23 rovnako to teda 😁 a to si si robila test teraz večer? Vieš aj kedy bola ovulacia?

matusa_153
20. jún 2025
@mirkaaaaa23

@matusa_153 Ja som 10DPO 😁 takže asi to ozaj vyzerá byť nádejne aj u teba aj u mňa 😁

@mirkaaaaa23 aha teraz som si prečítala že si 10 dpo 😁

mirkaaaaa23
autor
20. jún 2025
@matusa_153

@mirkaaaaa23 rovnako to teda 😁 a to si si robila test teraz večer? Vieš aj kedy bola ovulacia?

@matusa_153 áno teraz večer, zato keď večer ukázala sa čiarka *lebo veď po celom dni je zriadený moč* tak mám v tom takú istotu, že klamať to asi nebude, lebo ráno keď je moč menej zriadený tak verím, že sa ukáže ešte silnejšia čiarka 😁
Viem iba podľa kalendára, podľa seba +- takže rátam podľa kalendára 🤣🤣

matusa_153
20. jún 2025
@mirkaaaaa23

@matusa_153 áno teraz večer, zato keď večer ukázala sa čiarka *lebo veď po celom dni je zriadený moč* tak mám v tom takú istotu, že klamať to asi nebude, lebo ráno keď je moč menej zriadený tak verím, že sa ukáže ešte silnejšia čiarka 😁
Viem iba podľa kalendára, podľa seba +- takže rátam podľa kalendára 🤣🤣

@mirkaaaaa23 tak to je celkom silna ciarka na zriadený moc, ráno isto by bola silnejšia, ale myslím si že pri takejto čiarke je to iste a žiadna falosna ciarka. Skus zajtra z ranného mocu a pripadne iný test ak máš

tinka_1807
20. jún 2025

@mirkaaaaa23 Taku čiarku ako ty som mala na mamateste pred pár dňami. Včera už taký, ako na foto ;) Takže gratulujem, určite to máš pozitívne 🙂 Držme si palce nech to bude dobré 🙏😊

mirkaaaaa23
autor
20. jún 2025
@tinka_1807

@mirkaaaaa23 Taku čiarku ako ty som mala na mamateste pred pár dňami. Včera už taký, ako na foto ;) Takže gratulujem, určite to máš pozitívne 🙂 Držme si palce nech to bude dobré 🙏😊

@tinka_1807 Bože!!! Teším!!! 😍 Ďakujeeeem a aj ja tebe gratulujem, krásny test 👐 .. Ach, nech je všetko len na najlepšej ceste 🤗..