Je Mamatest pozitívny?
Ahojte tak dnes si robila aj kamoska tehu test. Nemá tu účet tak to posielam za ňu chcela by vedieť vás názor ci je tehu. Kupovala si ten istý mamatest čo ja. Tak budem rada ak poviete čo si myslite ❤️❤️🙏

@sisi123124 a ty tam vidíš niečo?
@anonym_924120 ja áno naživo je ta čiarka ešte ruzovejsia trošku ale ja sa pre istotu pýtam lebo nemusí to byt pravda ako umna tak iba že čo si myslite vy. Lebo ja som to zas mala inak
Pozitívny
@sisi123124 jasné,, kamoškin test,, a je negatívny rozpity
@sisi123124 jasné,, kamoškin test,, a je negatívny rozpity
@anonym_21642e nechápem načo ti to tu je dobre písať 😂😂áno je to jej test ja som si ho robila včera a ona dnes ráno a tento rozpity nie je 😀😀ale tak riešiť si tu svoje komplexy nechápem načo to je dobre 😀v dobrom sa to pýtam tak načo toľko zla 🤦♀️😀
@sisi123124 ťažko povedať, niečo sa tam ukazuje, ale test je dosť rozmoceny 🫤 skôr by som vyskúšala ráno druhý a bude vedieť na 100%
@sisi123124 ťažko povedať, niečo sa tam ukazuje, ale test je dosť rozmoceny 🫤 skôr by som vyskúšala ráno druhý a bude vedieť na 100%
@karlamon ďakujem za odpoved odkážem jej plánuje si kúpiť digi tak možno ten jej ukáže 😊
@anonym_21642e nechápem načo ti to tu je dobre písať 😂😂áno je to jej test ja som si ho robila včera a ona dnes ráno a tento rozpity nie je 😀😀ale tak riešiť si tu svoje komplexy nechápem načo to je dobre 😀v dobrom sa to pýtam tak načo toľko zla 🤦♀️😀
@sisi123124 toľko zla??? Skôr humoru 😂😂😂 e ešte robiť si s kamoškou test ??? To ma ešte nenapadlo , bežne s kamoškou chodíme na nechty do salónu na kávu alebo po obchodoch ale diky za typ nabudúce jej navrhnem urobiť si spoločne test 🤣🤣🤣
@sisi123124 toľko zla??? Skôr humoru 😂😂😂 e ešte robiť si s kamoškou test ??? To ma ešte nenapadlo , bežne s kamoškou chodíme na nechty do salónu na kávu alebo po obchodoch ale diky za typ nabudúce jej navrhnem urobiť si spoločne test 🤣🤣🤣
@anonym_21642e skús možno budete mať novu záľubu 😉
@anonym_21642e skús možno budete mať novu záľubu 😉
@sisi123124 to asi ťažko 🤣 ale dnes som sa konečne po ťažkom dní v práci zasmiala 😅 diky🫠😉
@akinom112 ďakujem odkážem poteší sa 😊
@sisi123124 ja som ešte slabší mala na začiatku tehotenstva a už mám ročnú dcérku 🙂 a digitálny mi ešte neukázal pritom tieto citlivejšie 10 IU už áno. Digitálny by som robila keď je ciarka zreteľnejšia lebo tie sú menej citlivé, 25 IU.
Mne príde negatívny
To nie je pozitivne, je rozpity.
Ja nikdy nechápem podobne príspevky. Vy keď ste boli/neboli tehotne neskúšali ste si urobiť viac testov? Prípadne iné značky? A hlavne v takýchto situáciách kedy to je nejednoznačné, alebo predpoklad že je zle urobený test??? Fakt nerozumiem…..
@sisi123124 je rozpity

@sisi123124 a ty tam vidíš niečo?