icon

Je Mamatest spoľahlivý na zistenie tehotenstva?

15. apr 2025

Ahojte dievcata, v novembri som prekonala mimomaternicove.
Dnes som 14dpo a na obed pred hodinou takyto test.
Aku inu značku podla vas kupit? Alebo je toto spolahlive? Nie je to moc slabe? Je to gc mamatest foto do 3minut.

nikola188
15. apr 2025

Treba foto pridať

autor
15. apr 2025

Ospravedlnujem sa, nevyznam sa tu v tom

nikola188
15. apr 2025

Pozitívny

autor
15. apr 2025

@nikola188 si velmi zlata, dakujem! Je na mieste kupit ine značky alebo sa na to spolahnut? 14dpo by som cakala aj rovnakú intenzitu, ale neviem, nevyznam sa v tlm

dianka3
15. apr 2025

Skús aj inú značku lebo mamatest je v poslednej dobe nespolahlivý.A bol ti odstránený aj vaječník? Pýtam sa lebo ak si prekonala mmt je veľká šanca že sa zopakuje a mala by si to včas podchytiť

autor
15. apr 2025

@dianka3 ano, vaječník na tej strane bohuzial isiel prec. Ale mam strach, aby sa to nezopakovalo na druhej.
Vies mi prosim z tvojich skusenosti poradit nejaku inu značku?

autor
15. apr 2025

Oprava, vaječník ostal a vajickovod isiel prec

kiwi3
15. apr 2025

kup si pre istotu aj iny, mamatesty nie su velmi spolahlive, ale tento nevyzera ani falosne pozitivny. je jasne pozitivny.

autor
15. apr 2025

@kiwi3 dakujem ti❤️ach, mam velky strach. Myslis ten clearblue alebo ine?

lilope
15. apr 2025

Mamatest je spoľahlivý pokiaľ niekto nehľadá priesvitné čiarky, ako na všetkých testoch. Tento je určite pozitívny.

autor
15. apr 2025

@lilope si uzasna, dakujem❤️ teraz len prezit ten stres a čakanie, aby bolo na uzv vsetko v poriadku🙏

kiwi3
15. apr 2025

trebars. kludne aj nejaky iny
@lilope tak normalny test by nemal robit ziadne sedive ciarky. dve ciarky maju znamenat pozitivny, jedna negativny. presne podla navodu. pri mamateste to tak nie je casto.

autor
15. apr 2025

@kiwi3 dakujem😊

lilope
15. apr 2025

@kiwi3 moje skúsenosti s mamatestom sú dobré, pretože som ho vždy používala podľa návodu už pri meškajúcej menštruácii, nie ako niektoré ženy čo testujú 7,8 dní po sexe, do menštruácie ani chýru ani slychu. Ak sa vyskytne sivá čiarka, tá nie je smerodajná. Keby sa testy používali tak ako sa majú, nemusí tu byť denne x diskusií či tam niekto niečo vidí, pretože výsledok by videla tá žena sama.

kiwi3
15. apr 2025

@lilope akurat, ze ine testy to nezvyknu robit. v navode sa proste o sivych ciarkach nepise, iba o pocte, takze sa necudujem, ak sa to tu potom niekto pyta.

autor
15. apr 2025

@lilope ja mam po operacii cyklus rozhodeny, ale realne viem, ze som 14dpo takze dnes mozem byt 1 den meškania.Test som si robila hlavne preto, lebo som prechladnuta a ci si mozem dat lieky
Len teda ci tomu verit, mne ho odporučila pani v lekarni, az teraz tu som citala, ze to nie je najlepsi test

dixitka
15. apr 2025

Tieto testy občas robia falošných duchov, ale toto je krásna čiarka, aj by som povedala, že primeraná na 14 dpo. Až okolo 20 dpo býva čiarka rovnako silná ako kontrolná 🙂

krasneleto
15. apr 2025

test pokial su na nom taketo ciarky , je urcite pozitivny...

hypoteka2022
15. apr 2025

urcite pozitivny, presne ako moj po 14 dnoch od ovulacie 🙂

autor
15. apr 2025

Dievcata vsetkym vam dakujem, bola som si kupit dr max iny tam nemali a ten je takyto

dixitka
15. apr 2025

Tento Dr. max má menej farbiva, preto slabšia čiarka, ale je tiež jasne pozitívny. Ak otestuješ o týždeň, budeš mať určite koľajnice už na oboch.

autor
15. apr 2025

@dixitka 🙏dakujem

patta89
15. apr 2025

Dr. max je spolahlivy - urcite si tehotna...mne tak 2x ukazal tehotenstvo...gratulujem 🙂

autor
15. apr 2025

@patta89 dakujem ti, velmi❤️

dianka3
15. apr 2025

A dr ti čo vravel po mmt? Nemáš strach ze sa to zopakuje? Riziko je vysoké poznám 2 ženy čo tiež boli po mmt a ani nie do roka otehotneli a žiaľ bolo to opäť mmt boli im odobratý aj druhý vajickovod. No teraz už len umelé im ostáva. Po tak krátkej dobe nemáš strach ? Po každej operácii vznikajú zrasty. Absolbovala si aj priechodnosť druhého vaječníka ci tam nie sú zrasty?

autor
16. apr 2025

@dianka3 praveze druhy mam priechodný robili vysetrenie, viacerí ma ubezpečili, ze to treba vypustiť z hlavy a mysliet pozitivne.