icon

Je môj pozitívny test skutočný?

vaness77
28. aug 2024

Ahojte, myslite že je to pozitívne alebo falošný duch? Pred 3 dňami som mala špinenie odvtedy nič .

Je môj pozitívny test skutočný?
sandricaaa
28. aug 2024

@vaness77 toto sú moje testy včera, sla som na krv a hcg 1 .. takze by som už neverila

vaness77
autor
28. aug 2024

@sandricaaa ja viem tiež neverím, ešte si spravím jeden ráno tak uvidím nerobím si zbytočne nádeje 😒

majamat
28. aug 2024

ja to stale pisem a niektore sa do mna obuvaju, ze ide o biochemicke. jednoducho toto nie je pozitivny test. pozitivny test je, az ked je jasne pozitivny. toto testy robia, aj ked o tehu nejde, smaozrejme tym padom to robia aj ked o tehu ide, cze nedokazu rozlisit, ci to je tehu, alebo nie.
jednoducho treba pockat a otestovat neskor, moze sa kludne aj denne, ale realne je dobre zhodnotit o tyzden, ci tam bol posun. az tyzden by to naozaj malo byt jasne. za tyzden by mali byt kolajnice.

vaness77
autor
28. aug 2024

@majamat ja viem ale to špinenie pred 3 dňami mi nejde do hlavy a stále nič tak neviem no.

majamat
28. aug 2024

@vaness77 spinenie moze byt aj pri nedostatku progesteronu, ja som mavala obdobie, ked som mala pred ms spinenie.

katuli3nocka
28. aug 2024

@majamat Ja som po 2 týždňoch meškania menštruácie nemala ani len takýto test a v postieľke spinká bábätko. Ja testom veľmi neverím. Keď už, tak radšej to riešiť s gynekologičkou.

majamat
28. aug 2024

@katuli3nocka top sa da vysvetlit. mala si neskoru ovulaciu, mozno k tomu nizsia produkcia hormonov.
takyto test sice tehu nepotvrdi,a le ani nevyluci. tu ide len o to, ze na ducha na teste , alebo extremne slabu ciarku sa neda spolahnut ako na fakt, ktory dokazuje tehu. videla som uz aj silnejsie a tehu to nebolo.

zanzilady
28. aug 2024

Ahoj. Kúpila som si schválne pepino a slunicko nech zistím či ozaj pepino je taký zlý. A je. Slunicko úplne negatívny a pepino hneď po urobeni nabehla slabučká čiarka. Držím veľmi palce aby ta nesklamal. Predtým mi to nikdy neurobil. Prvé tehu som zistila toez s pepinom. Ale teraz…

vaness77
autor
28. aug 2024

@zanzilady ach veru tie testy , uvidím ráno a keď bude silnejšia piatok si kúpim iný. Ale mala som pred 3 dňami špinenie a stále nič ja tomu nechápem a stále sa mi točí hlava a chodím stále cikat.

mariska1989
28. aug 2024

Jooj tieto testy 🙈 strašné testujú . Je mi ľúto no toto je falošný test . Kde sú tie časy keď ukazovali super teraz to je hruuuza .

zuzi0911
29. aug 2024

Ak je to tehotenstvo zistíš len tak ,že na druhý deň je cuarka silnejšia. Pokiaľ je stále rovnako slabá..tak ide i chybný test ...ja som mala už milión duchov na testoch ale vždy pokiaľ na druhy deň bol silnejší..bolo to tehu ..ak stále rovnaký. Zlý test

vaness77
autor
29. aug 2024

@zuzi0911 myslíš že je silnejšia?

vaness77
autor
29. aug 2024

Po uschnuti.

zuzi0911
29. aug 2024

Vyzerá krásne....len na pepino pozor ..mne takto ukazal ..jeden deň a druhy ...samozrejme som skusila aj inú značku a nic ...a aj ďalšie pepino z iného obchodu a ten už bol biely ...tak si to ešte radšej over ...lebo pepino je také o nicom v tomto

Moje testy a nebola som tehotna ..

vaness77
autor
29. aug 2024

@zuzi0911 hej viem zajtra si kúpim inu značku a uvidím .

katuli3nocka
29. aug 2024

@vaness77 načo toľko testuješ? Veď počkaj a ak menštruácia stále príde, tak choď ku gynekologičke. A nie tu každý deň dávať test🤦🏻‍♀️

zzzza
5. sep 2024

@sandricaaa vážne?

zzzza
5. sep 2024

@vaness77 gratulujem

sandricaaa
5. sep 2024

@zzzza čo vazne ?

zanzilady
6. sep 2024

Toto bol môj pepino. A druha značka negatívna a hneď prišla ms.