Je môj tehotenský test pozitívny?
Ahojte, prosim vas myslite si, ze je tento tehotensky test pozitivny alebo je ta druha ciarka len “duch”? Teraz mi meska menzes 6 dni a test som robila poobede a nie rano (planujem urobit aj rano). 🙂
A myslite , ze ak by som aj bola tehotna, tak dalsi tyzden by uz gynekolog videl nieco na sone? Potrebujem to potvrdit co najskor kvoli praci.

@lena222 ja som mala takto na 6 deň meškania . Nakoniec som mala ovulku posunutú . Takže to nemusí byt hneď biochemické .
ked bola posunuta ovu, kludne to moze byt pozitivne
Ďakujem za odpovede, no je to take nejasne, rano cca taka ista druha ciarka. Mam obcas mierne bolesti, ako by mi mala prist ms, ale ozaj len obcas a hned prejdu, byvam unavena, ale mozno si len domyslam uz 🙏 To biochemicke tehotenstvo ma trochu vystrasilo, ale bude ako bude.
Ďakujem za odpovede, no je to take nejasne, rano cca taka ista druha ciarka. Mam obcas mierne bolesti, ako by mi mala prist ms, ale ozaj len obcas a hned prejdu, byvam unavena, ale mozno si len domyslam uz 🙏 To biochemicke tehotenstvo ma trochu vystrasilo, ale bude ako bude.
@lena222 ja som mala také silne menštruačné bolesti až kdesi do 9tt . Stále som len čakala , že uz sa spustí a nespustila . Začínam 6mesiac. .
Takze zjavne to bolo ozaj biochemicke, ms prisla po 9 dnoch :(

@lena222 áno, to je pozitivny test. V 6+niečo tt by už mal tehotenstvo potvrdit lekar podla sona.