icon

Je môj tehotenský test pozitívny?

8. jún 2025

Ahojte
Chcem sa opytat ci by ste brali tento test pozitivny
22.5 som mala pichnuty ovitrelle nasledne planovane styky,dnes som mala dostat MS ale ziadne PMS nemam a nejak mam stale zvysenu teplotu spravila som test a tam takto

autor
8. jún 2025
simona1998
8. jún 2025

Gratulujeeeeeem 🍀toto ovitrelle uz nebude 😊

koniarova
8. jún 2025

Je pozitívny. Gratulujem.

krasneleto
9. jún 2025

ano pozitivny

janka1224
9. jún 2025

áno, pozitívny

veva658
9. jún 2025

Ovitrel ukazuje pozitivne len do 10 dni, gratulujem 🙃

autor
9. jún 2025

ĎAKUJEM pekne , tak hádam to pôjde všetko ako má, po roku a pol sme sa dočkali...Za 5 tyzdnov prvy utzv tak hádam bude všetko v poriadku..

simona1998
9. jún 2025

Presne viem ako sa citis .. ja keď som po 5rokoch našla pozitívny test , tak som tiež nevedela … 😅😀🤞🏻všetko bude ôk držím vám palce💙🩷

autor
9. jún 2025
@simona1998

Presne viem ako sa citis .. ja keď som po 5rokoch našla pozitívny test , tak som tiež nevedela … 😅😀🤞🏻všetko bude ôk držím vám palce💙🩷

@simona1998 presne...maly mal v aprili 6 rokov, a teda uz pred rokom a pol sme zacali ze teda druhe babatko by sme chceli a ja som teraz normalne v miernom strese ze ci bude vsetko okej, az moc to prezivam pritom pri malom som nasla dve palicky po mesiaci a ze sak parada a cele tehotenstvo okej a teraz som normalne rozklepana😅

michicka
2. júl 2025

Gratulujem 🩷 chcem sa opýtať okrem ovitrelle si mala aj hormonálnu stimuláciu? Clostilbegyt? Alebo len injekcia?