icon

Je môj tehotenský test spoľahlivý?

20. mar 2025

Dobré ranko žienky. Dnes rano som si robila tehu test lebo som mala taký zvláštny pocit. Mam 8 dni do ms spravila som si ho len zo zvedavosti. Môžete mi prosím povedať váš názor ? Riešim niečo takéto 1x tak by som bola vďačná za každý váš nahor a radu. Ďakujem

Je môj tehotenský test spoľahlivý?
sofia1979
20. mar 2025

Vyzerá to na chybný test správ ešte jeden

colsami
20. mar 2025

8 dni do ms? Nie, ak si mala ovulaciu standardne tak 8 dni do ms Ti ziaden test nic neukaze.

guudy
20. mar 2025

@sofia1979 zbytocne, ked ma 8 dni do MS

autor
20. mar 2025

@sofia1979 včera som si robila test tiež rano, toto mi vyšlo tiež som bola v tom že je chybný. Tak si išla kúpiť do lekarne od inej značky a vyšlo to čo som pridala pod príspevok. Včera vyšlo toto.

autor
20. mar 2025

@colsami myslím si, že ovulaciu som mala skôr ako zvyčajne. Skôr som mala aj výtok, ktorý mávam počas ovu. A ovulaciu mam dosť poprehadzovanu

veronikaszabova
20. mar 2025

@colsami moj cyklus je 32 dni, ovulacia vacsinou 15ty den. Lutealna faza 17 dni. Test mi pri poslednom tehotenskom teste ukazal kolajnice 7 dni pred menzesom.
Takze 8 dni pred menzesom nie je skoro, pokial ma dlhsiu lutealnu fazu. Tiez by som uz mala ducha minimalne 9 dni pred menzesom.

colsami
20. mar 2025

@veronikaszabova v poriadku, su vynimky ktore potvrdzuju pravidlo, na tom sa asi zhodneme. Ale za prve je to raritna situacia a za druhe si mala evidentne riadne odsledovany cyklus a ovulaciu.

ssimpsonka
20. mar 2025

Za dva dni by som test zopakovala...... Mne príde ako pozitívny

kiwi3
20. mar 2025

test by sa mal robit v den vynechanej menstruacie, nevidim dovod robit ho skor...

sundew
20. mar 2025

Ja som mala tiez náhodne ovulaciu skor a vtedy som otehotnela a robila som si test asi 6 dni pred očakávanou MS a mala som este silnejšiu čiarku .takze mozne to je. (Ja som robila test skor kvoli tomu ze som mala pozitivny covid test)

sofia1979
20. mar 2025

Tak už len o deň testuj držím palce moc