icon

Je môj test pozitívny?

sky1987
Včera o 17:34

Poslednú menštruáciu som mala 6.2. ,mám síce pravidelnú menštruáciu ale s nepravidelnou ovuláciou,dakedy mám v strede cyklu a niekedy týždeň pred menštruáciou....podľa vás môžeme už pomaličky tešiť na ďalšie bábätko?

sky1987
autor
Včera o 17:37
stellarstar
Autor odpoveď zmazal
petamich
Včera o 17:46

No ja vidim dve ciarky, ty vidis co? 🤷‍♀️

anonym_470e3c
Včera o 17:47

ano urcite je pozitivny, drzim palce nech vsetko dobre dopadne!❤️

anonym_668fc3
Včera o 17:50

Nasad okuliare a precitaj navod

sky1987
autor
Včera o 18:12
@anonym_668fc3

Nasad okuliare a precitaj navod

@anonym_668fc3 návod mám precítané,a okoliare mi určite netreba...len tieto testy je DR.Max značka a neviem ako sú spoľahlivé pred tým som mala iné ktoré ukazovali omnoho silnejšiu čiaru na 10. dní zmeškania

sky1987
autor
Včera o 18:14
@petamich

No ja vidim dve ciarky, ty vidis co? 🤷‍♀️

@petamich pri týchto testoch z DR.Max neviem či sa dá na nich spoliehať,čitala som na nich všemožné na nete len kvôli tomuto som sa spýtala

irusa
Včera o 18:15

No ja vidím pozitívny ☺️

anonym_c5610f
Včera o 18:16
@sky1987

@petamich pri týchto testoch z DR.Max neviem či sa dá na nich spoliehať,čitala som na nich všemožné na nete len kvôli tomuto som sa spýtala

@sky1987 tak prečo si si ich kúpila? A blahoželám aj slepý vidí 2 čiarky

petamich
Včera o 18:19
@sky1987

@sky1987 ciarky silneju, podla mna je to urcite pozitivny test 🙂

anonym_4ac99a
Včera o 18:21
@sky1987

@sky1987 kde si o nich čítala všemožné? Vždy som o nich čítala len aké sú to spoľahlivé testy. Z mojich skúseností najspolahlivejšie testy.
A k tej čiarke, veď uvádzaš že sa ti ovulácia posúva, tak nevieš koľko dní po ovulácii si a nevieš, ako silný má byť test. Jednej veci vôbec nerozumiem. Ako môžeš mať pravidelnú ms a nepravidelnú ovuláciu? Tebe ak sa posunie ovulácia tak sa ti neposunie dĺžka cyklu? Potom máš len 7 dní luteálnu fázu alebo ako tomu mám rozumieť?

sky1987
autor
Včera o 18:32

Vždy mávam 28 dňový cyklus len aj mňa prekvapuje môj gynekológ keď raz mi povie pri bežnej kontrole že mám na 17 deň ovulácia a pred pár mesiacmi mi zas tvrdil keď som bola 6 dní pred menštruáciou že presne vtedy mám...ja už som fakt mimo 🤦

anonym_4ac99a
Včera o 18:44
@sky1987

Vždy mávam 28 dňový cyklus len aj mňa prekvapuje môj gynekológ keď raz mi povie pri bežnej kontrole že mám na 17 deň ovulácia a pred pár mesiacmi mi zas tvrdil keď som bola 6 dní pred menštruáciou že presne vtedy mám...ja už som fakt mimo 🤦

@sky1987 to je veľmi zvláštne. Lebo 6 dňová luteálna fáza je problematická. Ale tak hlavne že to (zdá sa) vyšlo😁

sky1987
autor
Včera o 18:45
@anonym_c5610f

@sky1987 tak prečo si si ich kúpila? A blahoželám aj slepý vidí 2 čiarky

@anonym_c5610f ja som nikde nepísala že by som ich osobné kúpila len to že ich mám z DR.Max,boli kúpené s inou osobou...bohužial iný nemali v lekárni len tento druh

sky1987
autor
Včera o 18:47
@anonym_4ac99a

@sky1987 to je veľmi zvláštne. Lebo 6 dňová luteálna fáza je problematická. Ale tak hlavne že to (zdá sa) vyšlo😁

@anonym_4ac99a ďakujem

ankare
Včera o 18:52
@sky1987

@sky1987 gratulujem!

anonym_fcec95
Včera o 19:03

Pre mňa najspoľahlivejšie testy sú Dr.Max. a to som sa veru otestovala do zblaznenia... Gratulujem ♥️

anonym_74ea43
Včera o 19:38

@sky1987 nie je možne mať ovuláciu týžden pred menstruaciou .. musela byt si mat aj omeškanú menstruaciu .. lutelana fáza je doba medzi ovulaciou a menstruaciou 10-17 dní .. a test mas krasne pozitivny... a dr max najspolahlivjeise testy.. to či maš tento slabši ako iné, je sposobene farbivom v teste , preto je zbytočne porovnavat testy dvoch rozlíčných značiek

sky1987
autor
Včera o 20:48
@anonym_74ea43

@sky1987 nie je možne mať ovuláciu týžden pred menstruaciou .. musela byt si mat aj omeškanú menstruaciu .. lutelana fáza je doba medzi ovulaciou a menstruaciou 10-17 dní .. a test mas krasne pozitivny... a dr max najspolahlivjeise testy.. to či maš tento slabši ako iné, je sposobene farbivom v teste , preto je zbytočne porovnavat testy dvoch rozlíčných značiek

@anonym_74ea43 podľa mňa taktiež to nie je možné ale hádať sa s doktormi sa moc neoplatí to je len moja osobná skúsenosť s nimi

anonym_74ea43
Dnes o 04:47
@sky1987

@anonym_74ea43 podľa mňa taktiež to nie je možné ale hádať sa s doktormi sa moc neoplatí to je len moja osobná skúsenosť s nimi

@sky1987 to akoze doktori ti povedali, že je to mmozne ?