Je môj test pozitívny?
Poslednú menštruáciu som mala 6.2. ,mám síce pravidelnú menštruáciu ale s nepravidelnou ovuláciou,dakedy mám v strede cyklu a niekedy týždeň pred menštruáciou....podľa vás môžeme už pomaličky tešiť na ďalšie bábätko?

ano urcite je pozitivny, drzim palce nech vsetko dobre dopadne!❤️
Nasad okuliare a precitaj navod
Nasad okuliare a precitaj navod
@anonym_668fc3 návod mám precítané,a okoliare mi určite netreba...len tieto testy je DR.Max značka a neviem ako sú spoľahlivé pred tým som mala iné ktoré ukazovali omnoho silnejšiu čiaru na 10. dní zmeškania
@petamich pri týchto testoch z DR.Max neviem či sa dá na nich spoliehať,čitala som na nich všemožné na nete len kvôli tomuto som sa spýtala
@sky1987 kde si o nich čítala všemožné? Vždy som o nich čítala len aké sú to spoľahlivé testy. Z mojich skúseností najspolahlivejšie testy.
A k tej čiarke, veď uvádzaš že sa ti ovulácia posúva, tak nevieš koľko dní po ovulácii si a nevieš, ako silný má byť test. Jednej veci vôbec nerozumiem. Ako môžeš mať pravidelnú ms a nepravidelnú ovuláciu? Tebe ak sa posunie ovulácia tak sa ti neposunie dĺžka cyklu? Potom máš len 7 dní luteálnu fázu alebo ako tomu mám rozumieť?
Vždy mávam 28 dňový cyklus len aj mňa prekvapuje môj gynekológ keď raz mi povie pri bežnej kontrole že mám na 17 deň ovulácia a pred pár mesiacmi mi zas tvrdil keď som bola 6 dní pred menštruáciou že presne vtedy mám...ja už som fakt mimo 🤦
Vždy mávam 28 dňový cyklus len aj mňa prekvapuje môj gynekológ keď raz mi povie pri bežnej kontrole že mám na 17 deň ovulácia a pred pár mesiacmi mi zas tvrdil keď som bola 6 dní pred menštruáciou že presne vtedy mám...ja už som fakt mimo 🤦
@sky1987 to je veľmi zvláštne. Lebo 6 dňová luteálna fáza je problematická. Ale tak hlavne že to (zdá sa) vyšlo😁
Pre mňa najspoľahlivejšie testy sú Dr.Max. a to som sa veru otestovala do zblaznenia... Gratulujem ♥️
@sky1987 nie je možne mať ovuláciu týžden pred menstruaciou .. musela byt si mat aj omeškanú menstruaciu .. lutelana fáza je doba medzi ovulaciou a menstruaciou 10-17 dní .. a test mas krasne pozitivny... a dr max najspolahlivjeise testy.. to či maš tento slabši ako iné, je sposobene farbivom v teste , preto je zbytočne porovnavat testy dvoch rozlíčných značiek
@sky1987 nie je možne mať ovuláciu týžden pred menstruaciou .. musela byt si mat aj omeškanú menstruaciu .. lutelana fáza je doba medzi ovulaciou a menstruaciou 10-17 dní .. a test mas krasne pozitivny... a dr max najspolahlivjeise testy.. to či maš tento slabši ako iné, je sposobene farbivom v teste , preto je zbytočne porovnavat testy dvoch rozlíčných značiek
@anonym_74ea43 podľa mňa taktiež to nie je možné ale hádať sa s doktormi sa moc neoplatí to je len moja osobná skúsenosť s nimi
@anonym_74ea43 podľa mňa taktiež to nie je možné ale hádať sa s doktormi sa moc neoplatí to je len moja osobná skúsenosť s nimi
@sky1987 to akoze doktori ti povedali, že je to mmozne ?