Je moja kamarátka tehotná?
Mešká jej menzes asi 2 mesiace a má dosť nafúknuté brucho neviem či mala styk . Je dosť hormonálna naštve sa aj pre úplnú blbosť . Má 21 rokov a frajera. Bojí sa spraviť test či je tehotná 🤰 . Tak čo to môže byť ?
Pockaj, idem nabit krystalovu gulu
Čo chces čítať? Je dospelá, je. Má svoj rozum, má. Tak hádam vie čo má robiť po 2 mesiacoch 🥱 och bože, kam táto mládež speje
No ak nechraneny styk mala asi je tehotna, ak nemala, tak asi zduta 🤷♀️ tazko jej vyvestime
A v čom je problém? Má frajera, je dospelá, takže....???
OK a keď si test nespraví, to znamená, že keby bola tehotná, jej tehotenstvo sa preruší, lebo si neurobila test? Som sa zase niečo nové naučila😁
Ty nevieš či mala styk, ona hádam vie, či?
No buď je tehotná alebo nie je...akú odpoveď vlastne tu čakáš?
Nech si spravi test a je to. Ak neni menzes duplom, treba ist gyn. Coho sa boji? Treba byt zodpovedna, ked sa chce milovat, musi uniest aj ostatne nasledky. Povedz jej, ze sa neni coho bat. Tak porodi dieta a bude. Vek uz na to ma. A ked si robis srandu, alebo to zistujes pre seba, tak si sprav test a nemusis pisat o vymyslenej kamaratke.
prejeda sa, ma zastavene prdy, nador, stala sa z nej nodoba panna maria a porodi bez sexu ...
@marcelasarkozyova a viete obidve že bez sexu tehotná nebude?
@marcelasarkozyova ked sa boji,nech pocka este 7 mesiacov a bude vediet na com je 🤦
Nevies, ci mala styk, ale zaroven sa boji spravit test. Hm, slovami klasika, to mi nevychadza... Keby naisto vedela, ze nemala styk, asi sa neboji spravit si test. Zo vzduchu ani z vody v bazene sa netehotnie, to hadam viete obidve?
@marcelasarkozyova kto sa boji , nemoze ist do lesa... ako boji sa spravit test, to je zodpovedny pristup k sexu ozaj... navyse ak to dieta nechce, tak to ma odvahu za nas vsetky...
Co znamena ze “je dost hormonalna” 😃😃😃
A inak neverim ze tuto otazku pisal clovek starsi nez 13 rokov
A ta kamaratka si ty? :D tema uplne o nicom, neviem, ake odpovede cakas... 🤦
@crazy_cat_lady ona necaka ziadne odpovede, nastvala ju kamaratka co ma frajera a asi aj sex, tak ju riesi na MK, lebo ju nema ani s kym poohovarat nazivo
Dúfam pre dobrí dietata (imaginarnrho), ze tato nezrela deva tak skoro tehotna nebude. Treba jej dozrieť!
Vyložila som teraz tarotove karty a vyšlo mi že ste obe tehotné . S tým istým chlapom 😵😵😵😅
Este moze pockat a bat sa par mesiacov, kym neporodi. Potom v porodnici bude prekvapene hikat ako nevedela, ze je tehotna. 😆
Z akwj hornej dolnej ste vy obe? 🥲

Počkaj skočím do pivnice po vešteckú guľu ☝️