icon

Je moja kamarátka tehotná?

Mešká jej menzes asi 2 mesiace a má dosť nafúknuté brucho neviem či mala styk . Je dosť hormonálna naštve sa aj pre úplnú blbosť . Má 21 rokov a frajera. Bojí sa spraviť test či je tehotná 🤰 . Tak čo to môže byť ?

stellarstar
6. apr 2025

Počkaj skočím do pivnice po vešteckú guľu ☝️

viestta
6. apr 2025

Pockaj, idem nabit krystalovu gulu

danielahamar
6. apr 2025

Čo chces čítať? Je dospelá, je. Má svoj rozum, má. Tak hádam vie čo má robiť po 2 mesiacoch 🥱 och bože, kam táto mládež speje

petamich
6. apr 2025

No ak nechraneny styk mala asi je tehotna, ak nemala, tak asi zduta 🤷‍♀️ tazko jej vyvestime

tiezjedna
6. apr 2025

A v čom je problém? Má frajera, je dospelá, takže....???

gov
Odpoveď bola odstránená
enmery
6. apr 2025

OK a keď si test nespraví, to znamená, že keby bola tehotná, jej tehotenstvo sa preruší, lebo si neurobila test? Som sa zase niečo nové naučila😁

katica06
6. apr 2025

Ty nevieš či mala styk, ona hádam vie, či?

jaskolka
6. apr 2025

No buď je tehotná alebo nie je...akú odpoveď vlastne tu čakáš?

demodun
6. apr 2025

@enmery samozrejme, veď kým nemá pozitívny test, tak tehotná nie je. ✔️ Vyriešené 🙈😂

lion777
6. apr 2025

Nech si spravi test a je to. Ak neni menzes duplom, treba ist gyn. Coho sa boji? Treba byt zodpovedna, ked sa chce milovat, musi uniest aj ostatne nasledky. Povedz jej, ze sa neni coho bat. Tak porodi dieta a bude. Vek uz na to ma. A ked si robis srandu, alebo to zistujes pre seba, tak si sprav test a nemusis pisat o vymyslenej kamaratke.

ukgirls
6. apr 2025

prejeda sa, ma zastavene prdy, nador, stala sa z nej nodoba panna maria a porodi bez sexu ...

januska12323
6. apr 2025

@marcelasarkozyova a viete obidve že bez sexu tehotná nebude?

marca12
6. apr 2025

@marcelasarkozyova ked sa boji,nech pocka este 7 mesiacov a bude vediet na com je 🤦

eleanor2510
6. apr 2025

Nevies, ci mala styk, ale zaroven sa boji spravit test. Hm, slovami klasika, to mi nevychadza... Keby naisto vedela, ze nemala styk, asi sa neboji spravit si test. Zo vzduchu ani z vody v bazene sa netehotnie, to hadam viete obidve?

krasneleto
6. apr 2025

@marcelasarkozyova kto sa boji , nemoze ist do lesa... ako boji sa spravit test, to je zodpovedny pristup k sexu ozaj... navyse ak to dieta nechce, tak to ma odvahu za nas vsetky...

vanilkovazmrzka
6. apr 2025

Co znamena ze “je dost hormonalna” 😃😃😃

vanilkovazmrzka
6. apr 2025

A inak neverim ze tuto otazku pisal clovek starsi nez 13 rokov

crazy_cat_lady
6. apr 2025

A ta kamaratka si ty? :D tema uplne o nicom, neviem, ake odpovede cakas... 🤦

viestta
6. apr 2025

@crazy_cat_lady ona necaka ziadne odpovede, nastvala ju kamaratka co ma frajera a asi aj sex, tak ju riesi na MK, lebo ju nema ani s kym poohovarat nazivo

svetlonos
6. apr 2025

Dúfam pre dobrí dietata (imaginarnrho), ze tato nezrela deva tak skoro tehotna nebude. Treba jej dozrieť!

chupakabra
6. apr 2025

Vyložila som teraz tarotove karty a vyšlo mi že ste obe tehotné . S tým istým chlapom 😵😵😵😅

cimage
6. apr 2025

Este moze pockat a bat sa par mesiacov, kym neporodi. Potom v porodnici bude prekvapene hikat ako nevedela, ze je tehotna. 😆

jaskolka
7. apr 2025

@cimage presne,ja " milujem"tie články,ako dospelá žena z "ničoho nič"porodila dieťa a hups ,ona nevedela,ze je tehotná,veď nemala žiadne príznaky 🙈🙈.

kitycat
7. apr 2025

Z akwj hornej dolnej ste vy obe? 🥲