icon

Je možné byť tehotná aj bez pohlavného styku?

14. sep 2025

Dostane sa mi výsmechu, ale je mi to aj jedno.Pisem anonymne a ked dostnem aspon jednu normalnu odpoved od normalnej zeny, budem rada.S partnerom sme nemali styk, ale spravil sa mi na klitoris. Mal kondom.Meska mi uz 2 dni a mna napadaju myslienky, ci nemohol byt prasknuty a nevsimli sme si.Som v horach, nie je tu lekaren.
Ked budem v civilizacii kupim si ho.Je aj z toho mozne tebotenstvo aj ked styk nebol?

Strana
z2
petamich
14. sep 2025

Sanca, ze si tehotna je bliziaca sa nule. Nie so styku bez styku a este aj to s kondomom urcite tehotna nebudes. Mimochodom kedy bol ten ne/styk? Ze ci vobec si mala ovulaciu vtedy.

anonym_4d281a
14. sep 2025

načo mal kondóm, ked nebol styk? úplna logika, že nechcete deti, ale spraví sa ti na klitoris? 🤔

janai1
14. sep 2025

ako sa mohol na teba spraviť keď mal kondom?

kitycat
14. sep 2025
@janai1

ako sa mohol na teba spraviť keď mal kondom?

@janai1 aj mna to zaujima

autor
14. sep 2025
@petamich

Sanca, ze si tehotna je bliziaca sa nule. Nie so styku bez styku a este aj to s kondomom urcite tehotna nebudes. Mimochodom kedy bol ten ne/styk? Ze ci vobec si mala ovulaciu vtedy.

@petamich pravdepodobne som ju mala.v strede cyklu.14 -15 den.mne nezvykne meskat.ale ke pravda, ze som mala vela stresu.asi to vplyva.

autor
14. sep 2025
@anonym_4d281a

načo mal kondóm, ked nebol styk? úplna logika, že nechcete deti, ale spraví sa ti na klitoris? 🤔

@anonym_4d28 Pre istotu.

autor
14. sep 2025
@kitycat

@janai1 aj mna to zaujima

@janai1
@kitycat Urcite viete ako to myslim.Ale do kondomu.Len mi napadlo, ci tam nemohol byt pretrhnuty.

ivik4
14. sep 2025

Sama pises ze Ta vysmejeme lebo sa pytas uplnu kravinu a dobre to vies a aj tak sa pytas. Nie neotehotnies z toho 🙄

januska12323
14. sep 2025

Nie tehotná nebudeš, nemáš z čoho.

janai1
14. sep 2025
@anonym_autor

@janai1
@kitycat Urcite viete ako to myslim.Ale do kondomu.Len mi napadlo, ci tam nemohol byt pretrhnuty.

@anonym_autor keby sme vedeli ako to myslíš, tak sa nepýtame....
Koľko máš rokov? 13? Lebo akože... rozumu si veľa nepobrala

anonym_f3519b
14. sep 2025

Tak ja ani len netuším ako to myslíš 😅 ešte raz, ako sa ti mohol spraviť na klitoris, keď mal kondom? Ako?

domka222
14. sep 2025

Ak ho mal takto pre istotu 🤣

anonym_6ecc0a
14. sep 2025

Si veľmi mladá na to aby si s priateľom praktizovala takéto veci, nechaj tomu ešte pár rokov a keď budeš mať dosť vadomosti ako sa robia deti a budeš mať muža potom skusaj,lebo hej co ked otehotnies?mama tvoja sa postara?😉

maca1984
14. sep 2025

Aj by som ti odpovedala, ale nechápem.

nikpa
14. sep 2025

@anonym_autor tak možno ťa oplodnil duch Svätý, to by bola väčšia pravdepodobnosť 🙈😅

diewcatqoo
14. sep 2025

What? Zena, prepac, ale toto ti ako napadlo, ze by si mohla byt tehotna? Toto je rovnaka sprostost, ako mat navleceny kondom, ked nemam styk.
Dufam, ze nemas este 18, inak sa to fakt neda pochopit.

anonym_ddc504
14. sep 2025

Ako keď sa spravil na klitoris a náhodou ešte sa ta potom dotýkal alebo dával prsty dnu mohlo stiect ale veľká šanca nie je. Úplne nechápem keď mal kondóm ako sa ti spravil na klitoris. A načo mal kondóm keď nebol styk.

martinkatinka
14. sep 2025

Neprecenuj tie spermie 😉

zobaka
14. sep 2025

to ste aj zbytocne mali kondom, urcite nie si tehotna, to je ako mat bezpecnostny pas doma pred telkou v obyvacke

katarinaschober
14. sep 2025

@anonym_autor
@anonym_autor a je tu dalsia Panna Maria

maca1984
14. sep 2025
@zobaka

to ste aj zbytocne mali kondom, urcite nie si tehotna, to je ako mat bezpecnostny pas doma pred telkou v obyvacke

@zobaka 🤣🤣 top koment

anonym_efe318
14. sep 2025
majamat
15. sep 2025

hlavne 2 dni sa nepovazuje za meskanie, ms nemusi prist na den presne.
a ak by meskanie pokracovalo, moze to mat vela dovodov.

autor
15. sep 2025
@katarinaschober

@anonym_autor
@anonym_autor a je tu dalsia Panna Maria

@nikpa
@anonym_efe318
@katarinaschober veriace nebudete, ale takýto výsmech je pod úroveň.

autor
15. sep 2025
@majamat

hlavne 2 dni sa nepovazuje za meskanie, ms nemusi prist na den presne.
a ak by meskanie pokracovalo, moze to mat vela dovodov.

@majamat už 3 dni.a mne prichádza na deň presne.Nezvykne meškať. Najskôr to bude ovplyvnené stresom, ktorý som prežila.
Chorá som nebola.

anonym_26e1c4
15. sep 2025

Mne meska uz 3.den a nemala som sex vobec,ani muza pri sebe. Nemozem byt tehotna? 🤔 Co ked nejake spermie v noci ku mne zabludili,ked som spala a skocili na mna? 😱

anonym_6ac256
15. sep 2025

Podla mojich praktickych skusenosti tehotna nie si. Chlap sa na mna velakrat urobil zvonka, kolkokrat pravdepodobne aj zatieklo dnu a neriesila som, nikdy som z toho neotehotnela. Takze len klud, nestresuj a ked ti nepride ms tak bez si kupit tehot. test potom. A odporucam zvazit zodpovedny pristup k tomu aby si v buducnosti nemala dovod na paniku a obavy z mozneho tehotenstva.

majamat
15. sep 2025
@anonym_autor

@majamat už 3 dni.a mne prichádza na deň presne.Nezvykne meškať. Najskôr to bude ovplyvnené stresom, ktorý som prežila.
Chorá som nebola.

@anonym_autor to, ez ti nemeska, to este neznamena, ze sa to u teba hodnoti inak, telo nema hodniky,a ni kalendar, mozu nastat odchlky. su bezne a tvoje telo sa meni a starne, vsetko je raz 1x.

o__o
15. sep 2025

Aj keby ti stiekli neviem kde, tam dole nemas nic co by ti tie spermie vcuclo dovnutra

krasneleto
16. sep 2025

@anonym_autor spravil sa teda do kondomu, ci na klitoris? pravdepodobnost tehu je bliziaca sa k nule

Strana
z2