Je možné byť tehotná aj pri menštruácii?
Ahojte dievčatá idem si k vám po radu lebo toto sa mi stalo prvý krát v živote. Prešla som si už všetkým čo sa tehotenstva týka ale toto sa mi stalo prvý krát.V skratke opíšem Mám už 3 detváky 15 , 13 a 10 pred nimi som prekonala už aj 3 potraty. No pred rokom a pol som bola tehotná ale žiaľ bolo to mmt kde mi odobrali ľavý vaječník.A teraz pár dní pred MS som sa začala cítiť ako keby som bola tehotná stále mi je zle.od žalúdka boli ma strašne hlava a som stále unavená. Tak som si spravila test 3 dní pred MS a bol negatívny. Tak som potom skúsila deň pred a tam sa mi už objavil úplne slabý duch skúsila som viac testov a rovnako tak som sa aj začala tešiť no dnes 31 DC som sa rozhodla ísť urobiť test ale inej značky už som ho aj vybrala z fólie idem na WC a zistila som že už slabunko krvácam a tak keď som.ho už mala v ruke tak som ho aj použila no a hneď po namočení sa mi objavila druhá čiarka ešte slabá ale silnejšia ako včera a vybehla mi hneď a už ju aj vidno a nie ako včera keď som ju musela hľadať. Ako je to možné? Keď som mala to mimomaternicové tak som mala ducha už 3 dní pred MS a v deň MS bola už pekná čiarka . Mala som aj biochemické kde som mala slabého ducha 5 dní pred MS ale deň menštruácie už bol test biely a o pár dní došla menštruácia. No toto sa mi ešte nestalo.Ano stalo sa mi ze som počas tehotenstva krvácala ale ešte nie aby som mala MS a test mi pomaličky silnej.Nekrvacam moc len slabucko po utretí a aj na vlozke mám málinko. Nerozumiem tomu môže to byť falošné pozitívny? Počula som o ženách co mali menštruáciu a boli tehotné ale u nás v rodine to nikto nemal ale po tom mmt je to iné? Ďakujem za vaše skúsenosti
Ja by som išla ráno k lekárovi. Môže to byť ešte uhniezďovanie, ale aj biochemické.
Nemyslim, ze test bol falosne pozitivny. Ale kazde tehotenstvo je ine, to asi uz pri tolkych skusenostiach vies. Teraz ti neostava ine, len cakat, ako sa to vyvinie. Ci krvacanie prestane a babo sa udrzi alebo to bude dalsie biochemicke. Neporovnavaj, ake silne ciarky ktory den si mala. Tento cyklus asi doslo k oplodneniu neskor, HCG sa tvorilo inym tempom, k problemom doslo pri inej vyske HCG... Zajtra by som zavolala lekarovi, co mas robit, ci ti da lieky na udrzanie alebo to necha na prirodu.
@andrea_82 Presne ako píšeš počkám ako sa vyvinie a zajtra mu zavolám ze čo ako. Len hneď po namočení sa mi už rysovala čiarka co ešte pred pár dňami sa mi až po 3 minútach aj to ze som ju ledva tam videla no teraz má to šokovalo. Vôbec nemám v pláne kupovať digi test ako mi známa radila lebo aj tie už blbnú v poslednú dobu .Ale žeby s jedným vajcovodom to by bolo iné?🫤 Ako vravím ja som už potratila v 12 tt v 9tt a v 19tt 😔 lenže teraz neviem za dva dni mám narodeniny a manžel mi už kúpil šampanské ze to oslávime no teraz neviem na com som mám naň chuť ale keby som bola tehotná tak nebudem. Neviem čo to znamená ale zajtra ráno volám dokimu
Veď ukáž testy
ak za dva dni bude tmavsi, tak si nedas sampanske a mu povies, aky pekny narodeninovy darcek si dostala 🙂
@pet888 no kiež by ... Ale asi testy boli falošne pozitívne lebo dnes, deň druhý krvácam ako každú ms. Vždy na druhý deň MS ide zo mňa hodne krvi a potom tretí tak už slabo a potom ešte špinenie do 6 dc.Ale zajtra spravím a uvidím ale pochybujem že dačo z toho bude .A ďakujem za pekné slová 🙂

nemusi to byt menstruacia, mozes proste byt tehotna a krvacat