Je možné byť tehotná i napriek negatívnym testom?
Ahojte. 15dni mi mešká menstruacia. Včera som robila test negatívny predtým tiež asi tri všetky negatívne
Dnes som išla k lekárovi s tým aby vylúčil tehotenstvo. Povedal ze nič nevidi ale tehotenstvo vylúčiť nemôže mám prísť o 2 týždne. Myslite že je šanca že budem tehotná? Prečo ho nevylúčil?
Krv zobrať nemohol nakoľko týždeň bude mať dovolenku tak, že nemá to význam.
Ďakujem za odpovede.
@danca15 mozno mas veeelmi posunutu ovulaciu, mozne to je. 😊 ja som to tak mala, na “17 den meskania” podla mojich vypoctov, doktorka stale nic nevidela na ultrazvuku a potvrdila mi tehotenstvo az z krvi, kde som mala hodnotu len 160. Dnes som zacala 21tt.😄 takze ano, ja si myslim ze to je mozne. 😊
@danca15 mozno mas veeelmi posunutu ovulaciu, mozne to je. 😊 ja som to tak mala, na “17 den meskania” podla mojich vypoctov, doktorka stale nic nevidela na ultrazvuku a potvrdila mi tehotenstvo az z krvi, kde som mala hodnotu len 160. Dnes som zacala 21tt.😄 takze ano, ja si myslim ze to je mozne. 😊
@mimi013 a tiež testy negatívne z moču?
Ja som tam išla s tým že pvoie hormóny alebo cysta a on že som zdravá a tehotenstvo zatiaľ vylúčiť nemôže. A ešte povedal, že sliznica je nízko.
Tak asi jedine čakať do 25.7 na ďalšie vyšetrenie musím
Ak ti uz 15 d mešká a testy negatívne a on sám nic nevidel tak neviem ale tehu to asi nebude
@anonym_c6539e ja si to tiež myslim a presne preto som išla aby to vylíčil tak ja nechápem jedinému prečo to nevylúčil.
15 dni je vela na to aby test nezachytil tehotenstvo. Treba kontaktovať lekára
15 dni je vela na to aby test nezachytil tehotenstvo. Treba kontaktovať lekára
@kikusenka1 treba čítať
U lekára som vcer bola povedala aom mu presne toro že test by to zachytil a on že o týždeň opakovať test o dva týždne ko tepla
Robil sono a povedal tehotenstvo vylúčiť nemôžem
Takže nechápem tomu ani ja sama.
@kikusenka1 treba čítať
U lekára som vcer bola povedala aom mu presne toro že test by to zachytil a on že o týždeň opakovať test o dva týždne ko tepla
Robil sono a povedal tehotenstvo vylúčiť nemôžem
Takže nechápem tomu ani ja sama.
@danca15 jezis prepac. Mňa vyrušilo dieta a bola som v tom ze som to dočítala 😂 teraz vyzerám jak debil 😂😂😂😂 no držím palce a daj vedieť ako si dopadla. Pokiaľ ho jednoznačne nevylúčil možnosť tam teda je
@danca15 jezis prepac. Mňa vyrušilo dieta a bola som v tom ze som to dočítala 😂 teraz vyzerám jak debil 😂😂😂😂 no držím palce a daj vedieť ako si dopadla. Pokiaľ ho jednoznačne nevylúčil možnosť tam teda je
@kikusenka1 v pohode. 😂 no akože ja byt tehotná nechcem mám dve deti malé to mi stačí 😂
Ale presne preto som tam išla že vylúči tehotenstvo a budem kludna ale som ešte viac v strese než som bola
Lebo že žiadna cysta že všetko ok že zdravá som ale na otázku prečo ted snemoze vylúčiť tehotenstvo mi iba povedla sliznica je nízko opakovať test o týždeň. 😂😂😂
@kikusenka1 v pohode. 😂 no akože ja byt tehotná nechcem mám dve deti malé to mi stačí 😂
Ale presne preto som tam išla že vylúči tehotenstvo a budem kludna ale som ešte viac v strese než som bola
Lebo že žiadna cysta že všetko ok že zdravá som ale na otázku prečo ted snemoze vylúčiť tehotenstvo mi iba povedla sliznica je nízko opakovať test o týždeň. 😂😂😂
@danca15 ja som chcela jedno a mam 3 😂 takže ta chápem.
mozne je vsetko... je to ale malo pravdepodobne, nie vsak nemozne...

Ak ti uz 15 d mešká a testy negatívne a on sám nic nevidel tak neviem ale tehu to asi nebude