Je možné byť tehotná napriek krvácaniu?
Zeny, ja neviem co uz so sebou. Na 9 dpo som zacala spinit, co teda u mna zvykom nebolo, vzdy som mala druhu fazu aspon 12 dni, prsia boleli hadam od ovulky,uplne inak ako zvycajne, bazalka stale zvysena, testovala som v 10 dpo, ale ja tapa nie z ranneho mocu,ale na obed a veru bola slaba druha ciarka. Dnes som 12 dpo a uz od rana krvacam pomerne stredne, zatial bez krcov, bez bolesti, uz som aj nahodila do grafu ze zacinam od 1DC, ale tie prsia mna ide vyrutit ako ma bolia...Mna aleze neskutocne bolia prsia. Hroza, ani dotknut sa nemozem. Stale mi to pride,ze ma bolia viac a viac...Rozmyslam ci znovu testovat zajtra rano,alebo sa na to uz vyprdnut. Meriam aj bazalku a stale sa mi drzi hore aj ked uz dnes krvacam stredne. Asi pockam aka bude rano bazalna a podla toho testovat, mne sa tie prsia mega nezdaju... takto ma boleli vzdy v tehotenstve.ja som pri druhom tehotenstve krvacala cca od 12tt do 27 tt v case menzesu,ale takto na zaciatku neviem ci sa to moze diat a byt subezne tehotna, ale docitala som sa tu ze aj to sa stava..... Keby nekrvacam, poviem ze som hned tehotna uz len na zaklade tych bolesti prsnikov, ale toto ma tak matie,ze neviem co robit.
tazko povedat, mohlo to byt aj biochemicke tehotenstvo. sprav si test zajtra, pozajtra a uvidis.
@januska12323 no spravim. Zbehnem teraz este kupit a rano otestujem.
@kiwi3 aj vtedy riadne citit prsia? Lebo ja som tiez myslela ze mozno biochemicke. Ale to vraj konci velmi rychlo, myslim tak,ze oplodnene vajicko sa poriadne ani neuhniezdi a hned sa vyplavuje von krvou a prsia ani nestihnu boliet. Mna sustavne uz od ovulacie bolia a ozaj mam pocit ze sa to skor stupnuje.
Su tehotenstva pri ktorych prsia vobec nebolia, to s tym nemusi mat absolutne nic (ak ked si to pri prvom mala, kazde je ine). Otestujes zas a budes vediet.
ja by som šla hned k mudr
@sara07 tak mam doma dve deti este. Nemam bolesti, dokonca ani tie menstruacne a to sa mi tiez nepozdava. Na zaciatku je to bud alebo. Mne to dokonca povedali aj po 12 tyzdni, ked som pravidelne krvacala v case menzesu, len Ascorutin a setrit sa a to som letela vzdy na pohotovost. Urobim zajtra dalsi test z ranneho mocu a uvidim podla vysledku, ak bude pozitivny, resp aspon o kusok silnejsia ciarka, isto pojdem k mudr. Kazdopadne najprv som 3 dni spinila a od dnes krvacanie,ale bazalka je stale hore na prsiach citim ze som tehotna. Plet vyhadzana.....
@colsami rano otestujem, uz mam kupeny test.
najmudrejsia budes s testom

Sprav si ráno test a budeš vedieť.