Je možné byť tehotná napriek negatívnemu testu?
Ahojte. Chcem sa opýtať síce mám už veľké deti a viem ako vyzerá test a ako funguje. Len mám pocit že tento test je zlý. Ako samozrejme objednala som sa ku gynekológovi, lebo som mala dva mesiace len deň a pol menzes príznaky ako na tehotenstvo, ale ako si som to neriešila. Mám známe čo mali menzes 4 mesiace i keď mi to hlava neberie ale môže byť. 🙈
Poviete mi váš názor čo si myslíte dievčatá.

Prečo by mal byť zlý? Veď sú tam 2 čiarky.
Tak ja neviem, ale ja vidím jednu čiarku. Či vy si myslíte, že ten nejaký divný tieň nacapený hneď na kontrolnej čiarke je normálna druhá čiarka? Určite nie. To bude skôr chybný alebo rozmočený test.... A navyše, autorka, ty si myslíš, že tehotná si dva mesiace? Tak to by si mala takú čiarku, že by ti oči vypichla. Na tvojom mieste by som si spravila ešte jeden test. Ale ja si myslím, že tehotná nie si. Teda aspoň nie podľa tohto testu a určite nie dva mesiace.
Ved sprav si este jeden test, a budes vediet lepsie posudit?
@monymon1 neskúsiš aj iný test? Mne príde, že tie čiarky sú blízko pri sebe a ešte aj v opačnom poradí. Dokonca vidím ak tretiu hneď na začiatku... Ale nepoznám tieto testy. Ako sa volajú?
No to si nie som ista, ci by som to brala jak pozitivne, ale ked chces, tak to mozes este skusit neskor, len ja by som sa uz citila hlupo. Vsak aj v tom letaciku je myslim, ze obe ciarky maju byt silnejsie.
Nemá byť tá čiarka na druhej strane? Spravila by som iný test.
@januska12323 presne i ja som si to všimla preto tá otázka 🙈nevadí urobím ešte test iný ...ďakujem za odpoveď

Podľa testu vyzerá že si