icon

Je možné byť tehotná napriek negatívnemu testu?

monymon1
18. feb 2025

Ahojte. Chcem sa opýtať síce mám už veľké deti a viem ako vyzerá test a ako funguje. Len mám pocit že tento test je zlý. Ako samozrejme objednala som sa ku gynekológovi, lebo som mala dva mesiace len deň a pol menzes príznaky ako na tehotenstvo, ale ako si som to neriešila. Mám známe čo mali menzes 4 mesiace i keď mi to hlava neberie ale môže byť. 🙈
Poviete mi váš názor čo si myslíte dievčatá.

Je možné byť tehotná napriek negatívnemu testu?
mimikarol
18. feb 2025

Podľa testu vyzerá že si

monymon1
autor
18. feb 2025

@mimikarol také tušenie mám, ale to čakanie do piatka omg 🙈 vydržím nejako😀

evaachesa
18. feb 2025

Prečo by mal byť zlý? Veď sú tam 2 čiarky.

ysseba
18. feb 2025

Tak ja neviem, ale ja vidím jednu čiarku. Či vy si myslíte, že ten nejaký divný tieň nacapený hneď na kontrolnej čiarke je normálna druhá čiarka? Určite nie. To bude skôr chybný alebo rozmočený test.... A navyše, autorka, ty si myslíš, že tehotná si dva mesiace? Tak to by si mala takú čiarku, že by ti oči vypichla. Na tvojom mieste by som si spravila ešte jeden test. Ale ja si myslím, že tehotná nie si. Teda aspoň nie podľa tohto testu a určite nie dva mesiace.

veselo_neveselo
18. feb 2025

Ved sprav si este jeden test, a budes vediet lepsie posudit?

bambulka711
18. feb 2025

@monymon1 neskúsiš aj iný test? Mne príde, že tie čiarky sú blízko pri sebe a ešte aj v opačnom poradí. Dokonca vidím ak tretiu hneď na začiatku... Ale nepoznám tieto testy. Ako sa volajú?

lienka.7
18. feb 2025

@monymon1 je to negatívny test, rozmoceny pravdepodobne...
A ako ti tu už napisali, keby si bola v 2 mesiaci, tak tam mas koľajnice ako hrom, nie toto.
Skôr skus porozmýšľať, či nie si v prechode...

leidin
18. feb 2025

No to si nie som ista, ci by som to brala jak pozitivne, ale ked chces, tak to mozes este skusit neskor, len ja by som sa uz citila hlupo. Vsak aj v tom letaciku je myslim, ze obe ciarky maju byt silnejsie.

januska12323
18. feb 2025

Nemá byť tá čiarka na druhej strane? Spravila by som iný test.

dadka1997
18. feb 2025

@monymon1 toto nie je pozitivny test, mozno bude chybny, ciarky su moc blizko seba, takyto test sa neda povazovat za pozitivny, a keby si tehotna, tak uz mas kolaje riadne

monymon1
autor
Autor odpoveď zmazal
monymon1
autor
18. feb 2025

@januska12323 presne i ja som si to všimla preto tá otázka 🙈nevadí urobím ešte test iný ...ďakujem za odpoveď

monymon1
autor
18. feb 2025

@ysseba Ďakujem krásne za vašu odpoveď. Určite máte pravdu. Tiež sa k tomu prikláňam.