Je možné byť tehotná po užívaní Gynexu?
Ahojte baby, som tu nová, a chcela by som zdeliť s Vami moje pocity, priznaky.. prípadne sa možno niečo od Vás dozviem, z Vašich skúsenosti 🙂
Mám pravidelnú MS, ovulaciu tiež dôrazne pociťujem. Mala som MS 17.1-22.1, potom Ovu 28-29.1. S manželom sa snažíme o bábätko a sme mali nechranený styk po MS asi 2x, a taktiež aj v deň Ovu. Keďže sa nám už niekoľko mesiacov nedarí, známa mi odporúčala Gynex kvapky, že má s tým dobre skúsenosti a podarilo sa jej otehotnieť po čase. Ja som mala MS vždy pravidelnú, na začiatku silnú, no po 3ťom dní už takú ok... nakoľko Gynex má dobre účinky aj na bolesti pri MS, tak teraz túto MS, ktorú som dostala 12.2. som mala síce 2 dni silnejšiu, no skoro bez bolesti podbruška.. ani prsia má neboleli, čo je konečne pre mňa po dlhšom čase príjemné.
ALE! 3 dni pred MS ma boleli prsia, miestami až tlaky, pálenie, no najmä len v ľavom prsníku. Potom mi prišla ta MS silnejšia ako vždy, no len 2 a pol dňa ( aj bez bolesti pŕs) Ale už cca 4-5 dni (pred MS aj v MS) mi je vždy po jedle nevoľno,miestami až na vracanie, keď niečo zjem... niekedy jem nasilu, keďže idem do práce,musim. No nejdu mi do hlavy tie nevoľnosti, ktoré ma trápia po najedení sa ( čo som nikdy nemala) a opäť mi prišli bolesti pŕs. Moja mama mala MS ešte 2 mesiace v čase tehotenstva.
Nechcem si niečo nahovárať. Tak neviem, či to môžem pripisovať k tehotenstvu ( ale test zatiaľ ukázal negat) alebo to urobil ten Gynex - berie sa 3 týždne a potom týždeň pauza.. práve dnes som dobrala tie 3 týždne... tak rozmýšľam, či brať ďalšie dávky po pauze.
Čiže mám chaos v tom, či môžem byť Tehu, alebo túto šarapatu mi urobil Gynex ( zle na žalúdku a bolesť pŕs mimo MS) .
Rozpísala som sa, neviem či zreteľne... no gratulujem tej, čo to celé prečítala a aj mi odpovie😀 ďakujem 😊
Podla mňa máš tie príznaky vyvolané psychikou. Veľmi sa sústredíš na otehotnenie.
Mala som podobné obdobie,keď sa mi nedarilo otehotnieť. Furt som sa cítila,že som už určite tehotná, aj my menzes bežne meškal ...atď
@dominika2684 s gynexom nemam skusenosti, ale ja som mala take "podobne stavy" pri piti inofolicu :( tak intenzivne ma vzdy boleli prsia ako nikdy a bolo yo z inofolicu :( no nemas ani tehotenstvo vylucene, tak ostava uz len cakat alebo zopakovat test

@dominika2684 No… hmm pockaj nastartujem vestecku gulu, ale nie 🙂 srandujem. ved kup si dalsi test , urob po par dnoch a uvidis. 🙂 priala by som Ti nech sa zadari 🙂
brala som Gynex, ale mne to nic nerobilo, ani dobre ani zle. ale tiez mame obdobie snazenia sa… ja rozmyslam ze idem skusit hormonalnu jogu, daj vediet ako to dopadlo 🙂