icon

Je možné byť tehotná počas užívania antikoncepcie?

luss24
27. nov 2024

Ahojte rada by som sa spytala ci nemate skusenost ze mi pri uzivani antikoncepcie neprisla menstruacia
. Uz su to dva tyzdne robila som si aj testy a su negativne. je mozne ze by som bola tehotna a dva tyzdne po meskani by mi to test este neukazal ? Pri prvej mi vysiel hned pozitivny . DAKUJEM ❤️

kris_tin257
27. nov 2024

@luss24 tehotenstvo to nebude, volaj gynekológovi

ivik4
27. nov 2024

Chod k dr .
Ja napriklad pri antikoncepcii ziadnu ms nemam. Moze to byt hocico

banika12
27. nov 2024

@luss24 po dvoch tyzdnoch by tiuz test ukazal ze si v tom. ja byt tebou radsej idem k dr. aby o nebola nejaka cysta alebo co.

ibrunova
27. nov 2024

Pri užívaní sa môže stať, že menzes semtam nepríde, je to úplne normálne, netreba nič riešiť.

veronikaszabova
27. nov 2024

@luss24 preco si myslis, ze si tehotna?

danielad9
27. nov 2024

To isté sa mi stalo v septembri. MS neprišla a tehotná som nebola. Dr sa pomaly nevyjadrila. Len ak by neprišla aj nabudúce, tak mam urobiť test ak bude negativny tak sa nič nedeje a HA treba užívať ďalej. Je to pomerne bežný jav

luss24
autor
27. nov 2024

Dakujem , s doktorom som samozrejne volala povedal ze ak menstruacia nepride aj buduci mesiac tak sa mam objednat na vysetrenie. Antikoncepciu berem xy rokov a nikdy sa mi toto nestalo tak som z toho taka nervoznejsia co sa deje...

luss24
autor
27. nov 2024

@veronikaszabova neviem tak stat sa moze aj pri uzivani a je to asi prva vec co ma napadne ked nedostanem menstruaciu 🤷

macekovam
27. nov 2024

a aku antiku uzivas?