Je možné dostať fotku z ultrazvuku bez tehotenstva?
Ahojte chcela som sa iba opitat bola som v polsku u rodiny a isla som u ginekoloka lebo sim si myslela ze som tehotna a nepotvrdilo sa ale aj tak mi dal fotku z ultrazvuku
Aj ked niesom tehotna? Ale ten doktor sami nepozdaval ako keby si zomna robil srandu aj som sa pitala ale on ze iba tal aby som mala fotku a ze sa mam vratit o mesiac ze aj keby ze som tak uz bude vidno 🫠
@chosefina124 dolezita otazka je, co ta donutilo ist ku gynekologovi na vysetrenie..
@chosefina124 toto je tak divne. Nemáš doma gynekológa? Keď si myslíš,že si tehotná,stačilo si ísť kúpiť test. Nie hneď na "pohotovosť". A že si z teba robil srandu? Na čo by mu to bolo? Čo máš v správe,ktorú si od neho dostala?
Dievčatá, nenapadlo vám ani na chvíľku, že autorka môže byť Poľka? Že preto má takú gramatiku a preto bola u lekára v Poľsku?
a nepotvrdilo sa to ako? Na USG? Alebo robil aj mocovy test ci odber krvi? Lebo v skorom stadiu nic nevidno, prave preto sa zvycajne nechodi skor ako v 8tt ak nie su problemy.
@h2 ano som polka a robila som si aj tehotensky test 8 vsetky boli pozitivne a otom doktorovi pisu aj na internete ze ho nedopurucuju ja som sa iba chcela spitat ci sa dava fotka aj ked sa nepotvrdilo to tehotenstvo nic ine ja tu nepisem ze preco som bola v polsku u doktora mam tam rodinu som z polska tak preco nie iba som zijuca na sk s manzelom🙂
@dadka1997 pozitivne testy ?
@chosefina124 este raz neodpovedas na otazku, na zaklade coho Ti lekar tehu nepotvrdil? Urobil krvny odber, kde nie je HCG? Lebo USG nic neznamena
@chosefina124 skus sem pridat fotku ak ju mas este .. kedy si mala poslednu ms ?
@chosefina124 Tak predpokladám, že ti síce tehotenstvo nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Možno si prišla príliš skoro, on tým pádom na ultrazvuku ešte nič nevidel. Povedal ti, aby si prišla o mesiac, že ak si tehotná, bude to už vidieť. Neviem, či si ešte v Poľsku, alebo už na Slovensku a neviem, či máš aj tu, na Slovensku, svojho gynekológa, ale na tvojom mieste by som si našla dobrého gynekológa tu a išla k nemu čím skôr. Ak si tehotná, aj tak budeš potrebovať chodiť k lekárovi častejšie. Na toho srandistu v Poľsku sa vykašli. Hoci, možno to nemyslel zle. Keďže si mala pozitívne tehotenské testy, tak ti dal fotku, keby si si ju chcela odložiť na pamiatku. Držím ti palce, nech všetko dobre dopadne.
@chosefina124 pridaj sem foto testu alebo foto z toho ultrazvuku
@cookie29 nie nespravil
@dadka1997 uz som pridala foto
Menzes som mala 4.12.2023 ale to iba jeden den
@chosefina124 ak si mala pozitívne testy, normálne pozitívne žiadne naháňanie duchov, tak si nemusela hneď utekať k lekárovi lebo aj tak nemá čo na usg vidieť. Koľko ti mešká vlastne ms? Počkaj este tak zo dva týždne a keď ms nepríde tak zavolaj lekárovi. A môžeš si dat urobiť aj krvný test ci hcg stúpa alebo nie
@chosefina124 to je rec o mesiac starom ultrazvuku?
@chosefina124 pises,ze sa ti doktor nepozdaval,ako keby si z teba robil srandu,myslim,ze je to opacne a snazis sa robit si srandu ty z nas,pekny vecer!

opÝtat , gYnekoloG, pYtala
A teraz k pointe príspevku:
A čo sa ti nezdá na tom? Dostala si fotku z ultrazvuku aj keď nie si tehotna. Na uplnych začiatkoch tehotenstva naozaj nemusí byť nič vidieť na ultrazvuku.
Test si si robila? Ako ti vyšiel?