Je možné dôverovať výsledku tehotenského testu?
Baby, prosím poradte dnes ráno som si robila test a neviem zdá sa mi že na teste čosi málo vidieť, neviem koľko dpo som, keďže si to nekontrolujem…prosím sprosté komentáre si nechajte pre seba za normálne odpovede ďakujem 🙂🙂
Neviem co pokladas za sprosty komentar ale toto je jednoducho test s 1 ciarkou, tj negativny test. Aj ked som sa snazila otehotniet a neslo to, jednoducho som vzdy videla ci tam ciarka je alebo nie, aj bez ankiet na verejnych forach...
@anonym_fd7281 nechápem čo vám vadí!! Denne sem chodia ženy chytať duchov na teste tak čo vám je??? Opýtam sa a ja už máte sprostý komentár žena ktorá túži aspoň po náznaku sleduje všetko a každú čiarku
Prepina kvalitne.
@anonym_fd7281 nechápem čo vám vadí!! Denne sem chodia ženy chytať duchov na teste tak čo vám je??? Opýtam sa a ja už máte sprostý komentár žena ktorá túži aspoň po náznaku sleduje všetko a každú čiarku
@marienkakvetinka odporucam Ti sa trochu ukludnit, aj babatko sa skor podari ako ked si taketo klbko nervov.
@marienkakvetinka odporucam Ti sa trochu ukludnit, aj babatko sa skor podari ako ked si taketo klbko nervov.
@anonym_fd7281 nie som klbko nervov, len nechápem na čo takéto komentáre, fajn ak čiarku nevidno napíšem jednoducho NIE a vybavené….
@anonym_fd7281 nie som klbko nervov, len nechápem na čo takéto komentáre, fajn ak čiarku nevidno napíšem jednoducho NIE a vybavené….
@marienkakvetinka Lenze ked "nie" je podla teba sprosty komentar, tak potom tazko je s tebou komunikovat😃
@marienkakvetinka Lenze ked "nie" je podla teba sprosty komentar, tak potom tazko je s tebou komunikovat😃
@anonym_f1423d napísala som snáď niekde že odpoved nie pre mňa blbá odpoved? Aj pani hore vyššie napísala že vidí len jednu a slušne som poďakovala, napríkad sestra tu druhu vidí voľným okom druhu čiarku no ja nie tak som sa prišla spýtať iných žien či majú pobodnu skúsenosť
Je očividné, že test je negatívny. Ak máš však problémy so zrakom, tak potom tvoju otázku chápem, inak nie.
Upokoj sa a ak sa snažíte bolo by vhodné sledovať cyklus. Pretože zbytočne budeš robiť skoro testy keď ani nemôžu ukázať relevantný výsledok.
Drzim ti palce, aby si cim skor otehotnela. Mrzi ma, ale tento krat to nevyslo.
Uz nas autorka opustila a zrusila si ucet.
Uz nas autorka opustila a zrusila si ucet.
@anonym_1de264 Nemam rada tieto typy s infantilnymi nickmi, co im tikaju biol.hodiny a testuju sa kazdy den a vidia kazdy test ako pozitivny.
druhu ciarku nevidim.. nakolko nevies ktory DPO si a fotka je bez ducha... tehotna asi nie si.. ak nazivo vidiet naznak, skus test o dva dni zopakovat a bude jasnejsie.

Neviem co pokladas za sprosty komentar ale toto je jednoducho test s 1 ciarkou, tj negativny test. Aj ked som sa snazila otehotniet a neslo to, jednoducho som vzdy videla ci tam ciarka je alebo nie, aj bez ankiet na verejnych forach...