icon

Je možné dôverovať výsledku tehotenského testu?

marienkakvetinka
Dnes o 13:26

Baby, prosím poradte dnes ráno som si robila test a neviem zdá sa mi že na teste čosi málo vidieť, neviem koľko dpo som, keďže si to nekontrolujem…prosím sprosté komentáre si nechajte pre seba za normálne odpovede ďakujem 🙂🙂

anonym_fd7281
Dnes o 13:29

Neviem co pokladas za sprosty komentar ale toto je jednoducho test s 1 ciarkou, tj negativny test. Aj ked som sa snazila otehotniet a neslo to, jednoducho som vzdy videla ci tam ciarka je alebo nie, aj bez ankiet na verejnych forach...

crazy_cat_lady

Ahoj, ja vidim len jednu ciarku

marienkakvetinka
autor
@crazy_cat_lady

Ahoj, ja vidim len jednu ciarku

@crazy_cat_lady ďakujem

marienkakvetinka
autor
Dnes o 13:31
@anonym_fd7281

Neviem co pokladas za sprosty komentar ale toto je jednoducho test s 1 ciarkou, tj negativny test. Aj ked som sa snazila otehotniet a neslo to, jednoducho som vzdy videla ci tam ciarka je alebo nie, aj bez ankiet na verejnych forach...

@anonym_fd7281 nechápem čo vám vadí!! Denne sem chodia ženy chytať duchov na teste tak čo vám je??? Opýtam sa a ja už máte sprostý komentár žena ktorá túži aspoň po náznaku sleduje všetko a každú čiarku

anonym_f1423d
Dnes o 13:32

Prepina kvalitne.

anonym_fd7281
Dnes o 13:32
@marienkakvetinka

@anonym_fd7281 nechápem čo vám vadí!! Denne sem chodia ženy chytať duchov na teste tak čo vám je??? Opýtam sa a ja už máte sprostý komentár žena ktorá túži aspoň po náznaku sleduje všetko a každú čiarku

@marienkakvetinka odporucam Ti sa trochu ukludnit, aj babatko sa skor podari ako ked si taketo klbko nervov.

marienkakvetinka
autor
Dnes o 13:35
@anonym_fd7281

@marienkakvetinka odporucam Ti sa trochu ukludnit, aj babatko sa skor podari ako ked si taketo klbko nervov.

@anonym_fd7281 nie som klbko nervov, len nechápem na čo takéto komentáre, fajn ak čiarku nevidno napíšem jednoducho NIE a vybavené….

anonym_f1423d
Dnes o 13:37
@marienkakvetinka

@anonym_fd7281 nie som klbko nervov, len nechápem na čo takéto komentáre, fajn ak čiarku nevidno napíšem jednoducho NIE a vybavené….

@marienkakvetinka Lenze ked "nie" je podla teba sprosty komentar, tak potom tazko je s tebou komunikovat😃

stellarstar
Dnes o 13:39

Je to čistý negatívny test t.z tehu nie si

hanka1674

Toto je negatívny test.

marienkakvetinka
autor
@anonym_f1423d

@marienkakvetinka Lenze ked "nie" je podla teba sprosty komentar, tak potom tazko je s tebou komunikovat😃

@anonym_f1423d napísala som snáď niekde že odpoved nie pre mňa blbá odpoved? Aj pani hore vyššie napísala že vidí len jednu a slušne som poďakovala, napríkad sestra tu druhu vidí voľným okom druhu čiarku no ja nie tak som sa prišla spýtať iných žien či majú pobodnu skúsenosť

marienkakvetinka
autor
@stellarstar

Je to čistý negatívny test t.z tehu nie si

@stellarstar ďakujem

marienkakvetinka
autor
@hanka1674

Toto je negatívny test.

@hanka1674 vďaka

anonym_7698e3
Dnes o 13:43

Je očividné, že test je negatívny. Ak máš však problémy so zrakom, tak potom tvoju otázku chápem, inak nie.

motylik2559
Dnes o 14:04

@marienkakvetinka Ahoj, zial len jedna ciarka.

januska12323
Dnes o 14:12

Upokoj sa a ak sa snažíte bolo by vhodné sledovať cyklus. Pretože zbytočne budeš robiť skoro testy keď ani nemôžu ukázať relevantný výsledok.

anonym_1de264
Dnes o 14:21

Drzim ti palce, aby si cim skor otehotnela. Mrzi ma, ale tento krat to nevyslo.

anonym_1de264
Dnes o 14:22

Uz nas autorka opustila a zrusila si ucet.

anonym_f1423d
Dnes o 14:29
@anonym_1de264

Uz nas autorka opustila a zrusila si ucet.

@anonym_1de264 Nemam rada tieto typy s infantilnymi nickmi, co im tikaju biol.hodiny a testuju sa kazdy den a vidia kazdy test ako pozitivny.

krasneleto
Dnes o 14:52

druhu ciarku nevidim.. nakolko nevies ktory DPO si a fotka je bez ducha... tehotna asi nie si.. ak nazivo vidiet naznak, skus test o dva dni zopakovat a bude jasnejsie.