Je možné mať tehu príznaky pár dní po oplodnení?
Kocky, ja viem, ze obdobna tema tu uz bola urcite xkrat, tak ale ma nezabite, no 🙂 Tak sme si po dovolenke povedali, ze zacneme malickej pracovat na surodencovi, posledny styk sme mali v den nastupu ovu, po troch dnoch ma zacalo pobolievat podbrusko ako na menzes, pretrvavalo to niekolko dni, potom sa k tomu pridruzila aj bolest krizov...pred troma dnami mi zacalo byt zle od zaludka, nie cely den, doobeda mi byva ok, dnes sa k tomu vsetkemu pripojilo aj nafuknute brucho a zavraty a pred dvoma dnami, teda 12dni od styku bledoruzovy vytok. Vcerajsok bol v znameni vykyvov nalad a napinania z pachov. Pri predchadzajucom tehotenstve okrem meskania menstruacie az do porodu ziaden priznak tehotenstva.. Preto ani neviem, ci toto moze byt skutocnym signalom. Viem, ze ine, ako pockat do najblizsieho menzesu mi neostava, ale tie dni su taaaak dlhe 🙂 a hladam nejaku spriaznenu dusu, ktora mala tehotensku nevolnost uz pred meskajucou menstruaciou...
@babatenko je to možné, ja som už pred termínom MS vedela, že som tehu... mňa zvykli bolieť prsia už od ovulky cca, 2 týždne pred MS a vtedy nič, až pár dní pred termínom začali, k tomu aj kríže... bola som v kuse nafúknutá, nech som zjedla čokoľvek, bolo mi zle a mala som v kuse zapchatý nos... takže príznaky sú možné aj skôr... ale mesiace predtým som mala tiež pocit, že som v tom a nebola som, iba som si všetky tie veci namýšľala... držím palce nech je to tehu ;)
@babatenko ja som mala pri prvej dcére 😉 otehotnela som nejak koncom januára a začiatkom februára mi už bývalo nevoľno keď som ostala hladná, vôbec som na tehotenstvo nemyslela, len som sa čudovala, prečo ma bolí podbruško a kríže, veď menštruácia mala prísť až o dva týždne...No a už neprišla vôbec....😉
Môžu byť aj nemusia...pri prvom ma ešte pred meškaním boleli prsia,pri druhom som nevedela,že som v tom vôbec a teraz pri treťom ma začali bolieť prsia a kríže,tiež som raz špinila pred meškaním,začala ma páliť záha..,ale nakoniec sme o mimi prišli..takže tak...pri snažení o bábo som si vždy príznaky namýšlala... 🙂 ,nakoniec z toho nikdy nič nebolo..preto odporúčam testík,možno už 10 dní od ovulácie by mohol byť pozitívny...ja som mala na 11 deň vtedy slabo pozitívny...
Normalne by som povedala ,ze nie, aleee pri dcerke mi bolo cca tyzden po ovu zle v aute, kratka trasa, ziadne zatacky, rovna cesta, to mi nezvyklo, a potom o par dni na to mi nechutilo cervene vino..a o tyzden na to boli 2ciarky na teste 2dni pred MS..takze myslim ,ze mozne to je 🙂
@babatenko Ja som mala priznaky cca 10 dni po oplodneni tj, bolesti podbruška,nervozita,naliate prsniky...robila som si test a už aj bol pozitivny 🙂 a to všetko 5 dni pred očakavanou menštruaciou

Možné je všetko.... Trpezlivosť ruže prináša.
Tak veľmi chceš byť tehu, že si to už aj namýšľaš.