Je možné otehotnieť?
Dievčatá, mam veľmi nepravidelnú menštruáciu, 3x som otehotnela (2 deti mam) s pomocou duphastonu a potom progesteronu, aby mi trosku pravidelne prišla mm. Teraz sa nesnažíme, čiže nič neberiem, ale môj muž tento mesiac ide bomby a všetko veselo púšťa do mňa 🙈 mam uz 52.den cyklu, bez náznaku mm, len bolesti občasné. 1.x bol sex na 38. DC (lebo prišiel z prace) a odvtedy už viac krát a všetko naplno. Tak neviem ci ma zmysel si kupovať test, alebo mam len čakať kým mi príde mm. Maximálne som mala asi 60 dňové okno medzi mm. Bábätku by som sa aj celkom potešila, ale nedávam si plané nádeje, preto som len zvedavá ci niektorá otehotnela koncom cyklu, resp. Pri takýchto veľkých medzerach.
Test?
Ja som otehotnela, keď mi mm meškala 1 mesiac.
Však urob si test a uvidís...mozno cakas na Ms ktora uz ani nepride 😅
Vravím ze si nechcem robiť nádeje, ale zajtra behnem po test. Len som chcela vedieť či takto môžem otehotnieť, lebo ja ozaj neviem kedy je ovulácia, a teraz sa nesnažíme tak som z toho taka akasi vykolajena. Nuž, do zajtra teda vydržím 🙈
Tak keď máš dlhý cyklus ani ovulácia nebude 15-20dc. Kľudne môžeš mať ovuláciu 40+dc a trafili ste sa 🙂 sprav test a daj vedieť
Pri takychto cykloch je dobre si merat bazalnu teplotu.Tak budes presne vediet,v akej faze cyklu si a ci uz doslo k ovulacii.K tej pri takychto cykloch moze prist aj na 80.den kludne.
Dakujem dievčatá, zajtra doobeda idem do mesta tak kúpim test a dám vedieť. Naozaj som zvedavá. 🤔 pekný večer prajem 🤗
Test negatívny, menštruácia nikde. Toto sa uz nedá nazvať dlhší cyklus, to sú už nervy. 53 DC. Antikoncepciu nechcem, pretože by mi nevadilo, keby sa postastilo ešte raz. Ale čo užívať, mam riesit ten progesteron? Pomohlo vám niečo na zlepšenie cyklu?
Ty mas PCO?Pravdepodobne hej,vtedy su taketo cykly.Pomaha inozitol,kyselina listova,to je taky zaklad,ale v zasade ak to chces liecit,je za tym ovela viac roboty.Pokial sa vsak nesnazite,tak v zasade ovulaciu nepotrebujes k zivotu,ale ak by si chcela babo,tak najistejsie je pomocou umelych hormonov,cize cez nasadenu liecbu doktorom.
@pet888 neviem, pretože nikdy mi to doktorka nepotvrdila, resp nepovedala, že by som mala PCO. Skúsim kyselinu kúpiť, a objednám sa zase na preventívnu.
Ved smiala som sa so sestrou, ona ma cyklus aj menej ako 28 dni občas, väčšinou presne. Ona mm 13xdo roka, ja tak 7x 😃
Mne to tiez nikdy nepovedala a ked som zmenila gynekologa,ktory bol daleko kvalitnejsi,co sa tyka vysetreni,tak mi to povedal hned na prvom vysetreni.A je v poriadku,ze sestra to ma inak,kazdy suredenec ma ine neduhy😁
@pet888 no normálne si mi dala červíka do hlavy, študovala som si to PCO, ostala som zlaknuta skrz to väčšie riziko rakoviny endometria. Asi to idem riešiť ozaj, nie je to sranda. 😪
Kluuud,prosim ta,len ziadny google🙈Pco neohrozuje zivot,je to pomerne bezne,problem je,ze narusa cyklus a to je podla mna jediny problem.Ver tomu,ze su daleko horsie zenske choroby.
Žienky ja mám 29r.doktorka mi oznámila že som v menopauze a že už nikdy nebudem tehotná a tak isto že už viac menzes nedostanem. Minulého roku som mala menzes presne na Silvestra a teraz som mala vo februári ale nebol to ako keby menzes. Len som špinila a pár kvapiek krvi. Nemám možnosť si kúpiť test a ani ísť k doktorovi. Pravidelne si robím bazálnu teplotu a už skoro mesiac je 37,2/37,5/37,3. ...Obcas mám bolesti pod bruchom kríze ma bolia aj prsia(bradavky) čůrat chodím každú pol hodinu... Bola som tehotná už 3krat no furt to bolo iné.Posledne dieťa o tom som ani nevedla že čakám😅... Takže neviete poradiť nejaký fakt dobrý tehotenský test kľudne aj cez krv???

Sprav si test