icon

Je možné otehotnieť 4 dni po menštruácii?

dena424
8. jún 2025

Je možné otehotniet 4 dni po menstruacii?
4 dni po menstruacii sme mali s manželom nechraneny styk no neviem si vypočitať tie plodne dni ani či je to vôbec možné keď niesu tie plodne dni

barka1
8. jún 2025

@dena424 bez plodných dni a ovulacia nie je možné otehotniet.
Plodné dni sa nedaju vypočítat. Da sa chodit na folikulometriu, aby lekar zistil, ze vajíčko dozrieva, pripadne ze sa uvolnilo a ovu prebehla. Dá sa merat BT, viest si grafy. Da sa sledovat vlastne telo. A napokon sa daju robit ovulacne testy.
4 dni po skončení MS je možné otehotniet.

katariinam
8. jún 2025

Je to možné.

patus_2
8. jún 2025

@dena424 možné to je, keď ms trvá cca 7 dní a 4 dní po ste mali nechránený styk, spermie môžu prežiť aj 3-4 dní, takže ak ovuluješ medzi 11-15 dňom cyklu, tak tam je reálna šanca.

alison11
8. jún 2025

@dena424 tu na bazáre dostaneš kúpiť ovulačné testy prečítaj si o nich na google v ktorích hodínách je naj si robiť a denne v ten istý čas si ic rob a lep na papier aby si vedela porovnať tmavnutie druhej čiarky,pozitívne je len ke´d sú rovnako tmavé obe čiarky alebo tá čo tmavne postupne je tmavšia od kontrolnej.Prípadne si meraj pred vstaním v rovnakú hodinu bazálnu teplotu bazálnym teplomerom tiež nájdeš na nete pri akej teplote je ovulácia a pri akej tehotenstvo ja som týmto sledovaním vedela skôr než testy ukázali tehotenstvo pri druhom synovi že ho čakám 🙂

dena424
autor
8. jún 2025
@alison11

@dena424 tu na bazáre dostaneš kúpiť ovulačné testy prečítaj si o nich na google v ktorích hodínách je naj si robiť a denne v ten istý čas si ic rob a lep na papier aby si vedela porovnať tmavnutie druhej čiarky,pozitívne je len ke´d sú rovnako tmavé obe čiarky alebo tá čo tmavne postupne je tmavšia od kontrolnej.Prípadne si meraj pred vstaním v rovnakú hodinu bazálnu teplotu bazálnym teplomerom tiež nájdeš na nete pri akej teplote je ovulácia a pri akej tehotenstvo ja som týmto sledovaním vedela skôr než testy ukázali tehotenstvo pri druhom synovi že ho čakám 🙂

@alison11 neviem ja si to nejako nepočítam len to čo máš na apke čo ti počíta kedy máš dostať tu ms kedy mas plodne obdobie a tak🙂lebo som čítala veľa podobných článkov a tam raz píšu áno raz nie

dena424
autor
8. jún 2025
@barka1

@dena424 bez plodných dni a ovulacia nie je možné otehotniet.
Plodné dni sa nedaju vypočítat. Da sa chodit na folikulometriu, aby lekar zistil, ze vajíčko dozrieva, pripadne ze sa uvolnilo a ovu prebehla. Dá sa merat BT, viest si grafy. Da sa sledovat vlastne telo. A napokon sa daju robit ovulacne testy.
4 dni po skončení MS je možné otehotniet.

@barka1 a kedy test ukáže správny vysledok po kolkych dni

barka1
8. jún 2025
@dena424

@barka1 a kedy test ukáže správny vysledok po kolkych dni

@dena424 14 dní od styku by mohol

zobaka
8. jún 2025

ano a velmi lahko

letfenixa
8. jún 2025

Áno, ja som zhruba tak otehotnela.

selena_luna
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
8. jún 2025

Po 14tich dňoch.

vejapa76
8. jún 2025

M som mávala 5 dní. Otehotnela som v deň kedy mi skončila (teda 5-ty deň od začiatku krvácania). Kamarátka otehotnela počas menzesu 🤷.

dena424
autor
8. jún 2025
@vejapa76

M som mávala 5 dní. Otehotnela som v deň kedy mi skončila (teda 5-ty deň od začiatku krvácania). Kamarátka otehotnela počas menzesu 🤷.

@vejapa76 tak dúfam no že sa to podarilo aj keď neviem vydržať tych 14 dni ale nejako prekonať sa musím😀

zuzanaam
11. jún 2025

otehotnela som deň po, takže je to ľahko možné

terry658
23. jún 2025
@dena424

@vejapa76 tak dúfam no že sa to podarilo aj keď neviem vydržať tych 14 dni ale nejako prekonať sa musím😀

@dena424 ja som otehotnela deň po..... Možné je všetko

vejapa76
25. jún 2025
@terry658

@dena424 ja som otehotnela deň po..... Možné je všetko

@zuzanaam
@terry658 ja tiež tak. Zaujímalo by ma či máte chlapcov alebo dievčatá.

zuzanaam
25. jún 2025
@vejapa76

@zuzanaam

@vejapa76 mám dievča

vejapa76
25. jún 2025
@zuzanaam

@vejapa76 mám dievča

@zuzanaam ja tiež. Len štatisticky má zaujimalo či to sedí, že počatie pred ovuláciou = dievča.

terry658
25. jún 2025
@vejapa76

@zuzanaam

@vejapa76 ja som na začiatku takže ešte neviem

vejapa76
25. jún 2025
@terry658

@vejapa76 ja som na začiatku takže ešte neviem

@terry658 tak daj potom vedieť či sa tiež dievčatko narodí. Len čisto zo zvedavosti 🤔